CDA Zwolle kiest voor ‘peper in de stad’

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Onder het motto ‘Kies voor peper in je stad, ga voor kansen’ gaat CDA Zwolle de gemeenteraadsverkiezingen voor 2018 in. Dit motto – refererend aan de kerk de Peperbus – presenteerde de partij tijdens haar Algemene Ledenvergadering in de Creatieve Coöperatie.

Met die kansen duidt CDA Zwolle vooral op aspecten als wonen, zorg en werkgelegenheid. Centraal daarbij staat de leefbaarheid; hoe we in Zwolle met elkaar omgaan. Nieuwsgierig en geïnteresseerd in elkaar en vooral gericht op het versterken van de verbindingskracht van de Zwolse samenleving. Daarnaast zien we de noodzaak voor het instellen van een ladder voor een duurzame stad; waarin we keuzes maken voor groen en gezondheid. Zonder vakmensen staat onze economie snel stil, juist op deze hardwerkende groep moeten we trots zijn en in investeren.

Dijken van Wijken ter inspiratie
“We willen met deze campagne-insteek mensen echt het thuis-gevoel in en rond Zwolle geven”, duidt lijsttrekker Jan Nabers. “Tijdens onze Dijken van Wijken-bijeenkomsten hebben we veel suggesties van wijkbewoners gehoord. Er gaat ontzettend veel goed in onze mooie gemeente, maar we kijken verder. Hoe houd je de groeiende stad duurzaam, leefbaar en aantrekkelijk voor jongeren én voor ouderen? Er liggen nog vele kansen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. Daar komen we in december in ons programma concreet op terug met visie en voorbeelden.” Het energieke team is compleet
Op de kandidatenlijst staan nu 25 energieke en enthousiaste Christen-democraten. Tijdens de ledenvergadering is deze vastgesteld. De top-6 was al bekend en die is nu aangevuld. “We hebben een mooie mix van jong en oud, man en vrouw en evenwichtig verdeeld over de Zwolse wijken”, vertelt Nabers. “Wij zijn klaar om meer peper in de stad te brengen.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “CDA Zwolle kiest voor ‘peper in de stad’”

  1. Hoezo je inzetten voor de leefbaarheid in Zwolle @CDAZwolle ? U heeft zich veel te weinig ingezet tegen de uitbreiding van Lelystad Airport, u had zich met alle mogelijk middelen moeten verzetten. U heeft bovendien tegen een bijdrage van de gemeente Zwolle aan @Hoogoverijssel gestemd. Per April 2019 worden wij geconfronteerd met een helskabaal oplopend tot 67 dB. Is dit nu het thuisgevoel dat u de inwoners van Zwolle wil geven ?

Reacties zijn gesloten.