Zwollenaar rijdt 100 over Marsweg

Van een 31-jarige autobestuurder uit Zwolle is zondagavond 30 december het rijbewijs ingevorderd. Op de Marsweg reed hij 100 km./u. waar een maximumsnelheid geldt van 50 km./u. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tegen een 30-jarige autobestuurder uit Genemuiden wordt proces-verbaal opgemaakt omdat tijdens zijn ontzegging, op zondagmorgen 30 december, een auto bestuurde. Daarnaast reeds hij 36 kilometer te snel.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Mja, dat is wel erg hard, maar die 50 daar slaat nergens op. (Tussen Hortensiastraat en Brandweerkazerne). In die tunnel zit het meeste verkeer ook wel rond de 80. een maximumsnelheid van 70 zou hier stukken geloofwaardiger zijn.


  ⚠️ Meld

 2. Als je vanaf de Marslanden richting stad rijdt, dan staat er een motoragent te laseren achter een groene electrakast bij de scherpe bocht.
  Ook bovenop de tunnel/viaduct staat men te laseren in beide richtingen.


  ⚠️ Meld

 3. Dan zie ik de bekeuringen vast nog wel een keer verschijnen. :- Ik was er net zo trots op al meer dan 2 jaar niets gehad te hebben!
  Of bekeuren ze daar ook alleen maar idiote overschrijdingen? (Dus altijd met staande houding.)


  ⚠️ Meld

 4. Invordering rijbewijs is alleen bij directe staandehouding, maar de boetes van minstens 30 km/u teveel zijn flink pittig.
  Gelukkig zelf geen ervaring mee 8)


  ⚠️ Meld

 5. Inderdaad altijd achter die groene kast in de scherpe bocht bij vv EDON. Zelfs in de stromende regen……ook maar eens gaan richten met iets op dat agentje !!!! of per ongelijk uit de bocht vliegen daaro !!!
  Kijk 100 km slaat nergens op, maar als je 58 rijdt heb je al een bon te pakken……De Marsweg leent zich niet voor 50 KM

  Makkelijke prooien voor de politie……..

  Let op als je naar Hattem rijdt, daar staan ze ook met een laser achter de struiken, thv 1e afslag links naar de Ruiterlaan…..


  ⚠️ Meld

 6. Hoe vaak kun je daar nu echt veel harder rijden? Vaak is de weg dicht geslibt met auto’s omdat de route tussen zuid en Asendorp/stad/Wipstrik veel te weinig is. Die agent met de laser is idderg vervelend.


  ⚠️ Meld

 7. Ik heb een keer voor de gein 50 zitten talmen op de Marsweg, om te kijken hoe dat voelt. Ik had echt de indruk dat ik verkeer aan het ophouden was. Lijkt me zowiezo beter om de wegen tussen Zuid en het centrum te verbreden en er een extra aan te leggen. Een wijk met 33.000 inwoners heeft praktisch 2 toegangswegen naar het centrum, met beide maar een enkele rijstrook heen en een enkele rijstrook terug. Tijd voor een flink boost voor de infrastructuur lijkt me.


  ⚠️ Meld

 8. Nou, die weg is vaak genoeg “leeg” om er iig sneller te rijden dan die 50 Han.
  En er stond dat het Zondagavond was, dus vermoedelijk pokke rustig.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.