Echtpaar Brinkman-Hoogers 60 jaar getrouwd

Echtpaar Brinkman-Hoogers 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Brinkman – Hoogers waren op dinsdag 28 november 60 jaar getrouwd. Wethouder Eefke Meijerink bracht het echtpaar op woensdag 29 november een bezoek om hen persoonlijk te feliciteren. Ze bracht als cadeau een schaal met bonbons mee.

Het paar ontmoette elkaar tijdens een jaarvergadering van de jeugd van de kerk. Ze trouwden vervolgens op 28 november 1957 in het gemeentehuis van Zwollerkerspel. Zij hebben vier kinderen, waaronder twee zonen en twee dochters, zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

Voordat ze trouwden woonde de heer Brinkman in de gemeente Dalfsen en mevrouw Brinkman – Hoogers in de gemeente Zwollerkerspel. De heer Brinkman heeft 43 jaar in de zuivelindustrie gewerkt, de bedrijven waren gevestigd in Zwolle. In dit tijdsbestek is de zuivel uitgegroeid tot een industrie. Mevrouw Brinkman – Hoogers heeft eerst gewerkt bij Bakker Bosch. Daarna 8 jaar bij de firma Bekenkamp in de winkel met huishoudelijke artikelen.

De hobby’s van de heer Brinkman zijn het zingen in een regionaal mannenkoor, darten en biljarten in Berkumstede. Mevrouw Brinkman – Hoogers gaat wekelijks met vier dames rummicubben.

Het echtpaar geniet samen nog van een goede gezondheid.

Artikel delen:

Reageer