File rond feestdagen bij de Dobbe

Het was vandaag weer file rijden in de Aa-landen bij de kruising bij het winkelcentrum de Dobbe. Het was zelfs zo druk dat er verkeersregelaars aan te pas moesten komen.

B&W van Zwolle is op de hoogte van de doorstroomproblemen op de piekmomenten. Ze zijn door diverse belanghebbenden daarover benaderd en hebben ook zelf direct na het gereed komen van de aanpassingen observaties laten uitvoeren. Zoals beloofd zullen ze de maatregelen na enkele maanden in overleg met de belanghebbenden evalueren. Daar is de afgelopen maand al mee begonnen. De evaluatie zal naar verwachting met name worden uitgevoerd door observaties, omdat harde ongevallencijfers pas na lange tijd beschikbaar komen. Daarop wil B&W niet wachten, mede ook omdat de harde cijfers niet alleen bepalend zijn voor de te maken keuzes. Werkelijke aanpassingen zullen pas in het najaar van 2008 gestalte krijgen.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. je echt belachelijk na het boodschappen doen ben je een half uur verder voordat je van de parkeerplaats af bent.
  laten ze een uitrit (erbij ) maken die aansluit op de zwartewaterallee met verkeerslichten


  ⚠️ Meld

 2. Die ontsluiting daar is echt waardeloos. Ook een rotonde zal hier wellicht niet afdoende oplossing bieden. Misschien meerdere toegangen maken.


  ⚠️ Meld

 3. … : e.klumperman
  observaties laten uitvoeren door die vier oudjes die de hele dag in die auto zitten te ????????? , ik zie ze regelmatig (soms wel acht uur) met VIER auto’s bij kruispunten met stoplichten staan. Wat de bedoeling is en wat het wel niet kost weet ik niet ,maar ik rij al wel vijf jaar over de zwartewaterallee zie regelmatig die vier auto’s weer opgesteld staan maar in die vijf jaar sta ik tot de dag van vandaag bij ieder stoplicht stil terwijl er stoplichten op groen staan (voorbeeld is bij holtenbroek) terwijl er geen auto of fietser aankomt. verder wil ik reageren over kruispunt a-alanden, ik woon zelf in de a-alanden ik heb zeker al wel drie keer gezien dat het kruispunt veranderd werd terwijl je al zag dat het probleem alleen maar erger werd dan voorheen dus , nu is het al zo dat de burgers zelf met een idee moeten komen . de gemeente zwolle besteed liever aandacht aan het laten neer zetten van grote gebouwen en het verkopen van grond en het bouwen van pakeergarages, daar verdienen ze lekker aan. Dus al met al ik geloof al jaren niet meer in die???????????


  ⚠️ Meld

 4. Die lui op parkeerplaatsen tellen hoeveel auto’s welke richting opslaan. Met die informatie kan je een verkeersregelinstallatie (stoplichten) beter instellen op het aanbod van het verkeer.


  ⚠️ Meld

 5. Heb me eerlijk gezegd kostelijk vermaakt daar op het kruispunt. File rijden op de parkeerplaats. Mannen die de vrouw boodschappen lieten doen en zelf alvast aansloten om van het plein af te komen.Was zelf met de fiets omdat ik de bui al zag hangen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.