Gratis ICT ondersteuning voor Ronald McDonald Huis

Met de ondertekening van de intentieovereenkomst, mag het Ronald McDonald Huis Zwolle rekenen op gratis professionele ondersteuning voor haar ICT van het nieuwe bedrijf IC2it , een onafhankelijke, full service ICT dienstverlener voor zorginstellingen en zorgverleners.

‘ICT is ook binnen ons Huis niet meer weg te denken’ aldus Lianne Booijink, huismanager van het Ronald McDonald Huis. ‘Natuurlijk werken wij als huismanagement veel met de computer en maken wij gebruik van de systemen van het ziekenhuis. Maar ook bieden wij onze gasten de mogelijkheid tot draadloos internetten via een laptop. Daarnaast kennen wij samen met ziekenhuis het Telebaby project. Daarmee kunnen ouders 24 uur per dag, op afstand via een draadloze verbinding, contact hebben met hun kindje in het ziekenhuis. Tenslotte biedt IC2it een computer aan bedoeld voor de vrijwilligerskamer. Dit alles vraagt om ondersteuning van professionals. Wij zijn daarom enorm blij dat IC2it dit voor ons gaat doen. Verder gaan zij voor ons Huis de komende maanden een reserveringssysteem ontwikkelen. Immers ook wij moeten met de tijd mee’.

Gerard Dresens, directeur van IC2it heeft geen moment hoeven na te denken over de steun aan het Ronald McDonald Huis. ‘Onze oorsprong ligt bij de Isala klinieken. Zodoende kende ik het Huis al. Een fantastisch initiatief en enorm waardevol voor ouders. Ik weet dat het Huis draait op donaties, acties en giften. Voor het Huis geldt dat het erg belangrijk is dat de afstand tussen het Huis en het ziekenhuis zo kort mogelijk is. ICT heeft dan een cruciale rol bij de moderne vormen van communicatie. Als wij met ons bedrijf vervolgens een belangrijke bijdrage kunnen leveren, dan doen wij dat graag!’

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dit is zeer goed nieuws.Fijn dat dit ict-bedrijf dit gaat doen.Want hte internet is echt onmisbaar
    Ik heb zelf zo’n 7 weken in het RMDH Zwolle doorgebracht en omdat ik behalve na mijn keizersnee ook nog een flinke blaasontsteking met fikse koorts erachteraan kreeg,mocht ik niet naar mijn te vroeg geborenn dochtertje toe,ant dit zou gevaarlijk kunnen zijn voor haar. En gelukkig kon ik via de laptop op tele-baby via internet inloggen zodat ik onze dochter toch nog kon zien.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.