11 brandjes en overlast van vuurwerk in Zwolle

Tijdens de oudejaarsnacht werden in totaal 11 brandjes gemeld. In de meeste gevallen betrof het vreugde vuren en containers die in brand stonden. De brandweer heeft hierbij het nodige bluswerk verricht. De branden vonden plaats over de gehele stad.    

Gedurende de oudejaarsdag en nacht zijn meerdere meldingen gedaan van overlast door vuurwerk. In de meeste gevallen betrof het jongelui met vuurwerk.

Meldingen van brandjes werden gedaan voor de volgende locaties:

ZUIDERKERKSTRAAT, WARMOESSTRAAT, BUXTEHUDESTRAAT, BORNEOSTRAAT, ROMMESTRAAT, DOBBE, BORNEOSTRAAT, DEMOCRATENLAAN, VAN BOSSEWARE, STAATSSECRETARISLAAN. 

 

Op de volgende locaties zijn overlast meldingen van vuurwerk gedaan:

 

IEPENSTRAAT, ISAAC VAN HOORNBEEKSTR, VAN SCHOONHOVENSTRAAT, TROMPSTRAAT, SIMON VAN SLINGELANDTPLN, IEPENSTRAAT, GEDEPUTEERDENLAAN, VAN DER LAENSTRAAT, STEENBOERWEG, TORMENTILWEG, FLORA BILDERBEEKSTRAAT, ZWARTEWEG, VUURVLINDER, STAATSSECRETARISLAAN, NIEUWE DEVENTERWEG, VAN DER CAPELLENSTRAAT, PRINS FREDERIKPLEIN, RIJNLAAN.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Overlast door vuurwerk is er in Zwolle zuid ook genoeg, als de Politie nou eens wat vaker met de fiets of desnoods met de auto door de wijken reden om jongeren op hun gedrag aan te spreken… Ook vana vond lijkt het wel weer oud en nieuw afgaand op de hoeveelheid knallen…

Reageer