Stadsprins presenteert “Best of Sassendonk”

Op zondagmiddag 6 januari a.s. om 16.00 uur wordt in Timeless en het Middenschip in de Voorstraat een cd presentatie gehouden van de cd “Best of Sassendonk”.

Bij dit initiatief van onze Stadsprins HePpie 1 en adjudanten A.D. & H.D. i.s.m. MCS Studio`s worden vele live optredens verwacht waaronder o.a. Harm Wolters, Henri van Velzen, Tante Kippe, Willem Jonkman, Reinier Vegter alias Johnnie Burnout, Aafke, Bert Gringhuis, Het Virus en de Als je maar Bekend Band. De cd bevat 11 hits uit het verleden met 5 nieuwe bonustracks van dit jaar. Prins HePpie en zijn adjudanten zullen zelf de presentatie voor hun rekening nemen. De opbrengst van deze cd zal gaan naar de stichting Kika en de toegang is gratis.

Op deze middag zal de cd voor het eerst te koop zijn voor € 11,- en vanaf maandag 7 januari bij Sam Sam music. 

Aanvang 16.00 uur. Zaal open 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.prinsheppie.nl

Artikel delen:
Reacties 7
  1. vindt het er jammer dat dit weer samen valt met de dvd presentatie.!ik denk dat de een de ander wil over treffen,maar dat is mij mening,een cd is altijd zo zelfde een dvd is keer wat anders toppie

  2. Ilse, jij bent ieder geval geen goed doel. Toch jammer dat je denk dat er een grote strijkstok is waar van alles aan blijft hangen. Helaas voor jou gaat toch de gehele opbrengst naar het goede doel, de Stichting Kika.

  3. ja ik als zoekmachine leuk idee 8)
    en mij hoeft niemand te sponseren hoor,, ik VERDIEN mijn eigen geld wel! En kika zal altijd een goed doel blijven,, maar genoeg discussies hierover,, en wat er mij word verteld, wat ik graaaaaaaag geloof als ik het zo bekijk, vind ik schandalig.. het gaat met dit soort dingen om het goede doel,, en niet om de eer op te strijken als hoogheid, maar deze zal dit wel allemaal niet bedacht hebben..!

Reageer