Studenten hebben nieuwe kamer

De studenten die bij een brand in Zwolle tijdens Nieuwjaarsnacht alles zijn kwijtgeraakt hebben bijna allemaal een nieuwe kamer.

Woensdag zijn er bezichtigingen georganiseerd met de verhuurders. Maxx Vastgoed heeft sinds dinsdag contact met de 20 studenten die vervangende woonruimte nodig hebben. Café Het Wapen van Overijssel is Nieuwjaarsnacht totaal uitgebrand en de studenten die boven het café woonden zijn al hun spullen kwijt. Volgens de woordvoeder van Maxx Vastgoed zijn de studenten erg ontdaan en is het zaak om ze zo snel mogelijk weer onderdak te geven.

Bron: RTV Oost.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Studenten hebben nieuwe kamer”

  1. Jup, werd vandaag gebeld door Maxx (heb daar ook gewoond). Geheel tegen verwachting in dat ze het zo snel afhandelen. Chapeau!

  2. Komt vast wel goed Sanja! (hoop ik althans) Hier aan de assendorperstraat staat nog wel een apartement vrij, maar het is wachten op een vergunning. Kost ook wat meer, maar als je 23 bent krijg je het verschil aan huursubsidie bijna volledig terug (mits je zuinig bent met energie, want die krijg je wel voor je kiezen), apartement is van Select wonen. succes met je zoektocht!

  3. jaah idd iedereen heeft een kamer op dit moment
    wij zitten voor een maandje in een oud hotel
    en daarna moeten we een andere kamer krijgen,,

Reacties zijn gesloten.