Biljarters langer in Hogeschool Windesheim

Het driebandenteam van Hanze Catering, dat na de eerste helft van de
competitie op één punt achterstand van Crystal Kelly de tweede plaats in de eredivisie inneemt, blijft langer actief in Hogeschool Windesheim.

Bij de start van dit seizoen was het oorspronkelijke plan, dat Hanze
Catering met Torbjörn Blomdahl, Dick Jaspers, Martin Horn en Ad Koorevaar
tijdelijk in het restaurant van Hogeschool Windesheim in Zwolle de
competitiewedstrijden zou spelen en dat met ingang van 2008 de overstap zou worden gemaakt naar het in aanbouw zijnde nieuwe FC Zwolle-stadion. Doordat de bouw van het stadion een flinke vertraging heeft opgelopen maakt het driebandenteam nu het seizoen 2007-2008 in Hogeschool Windesheim af en worden de thuiswedstrijden pas in het volgende seizoen in één van de zalen van het voetbalstadion gespeeld.

Zondag 6 januari staat overigens de eerste ontmoeting voor de tweede helft van de competitie al op het programma, als aan de Zwolse Campus het team van Delta/Frans Bevers te gast is. In dit team komt de nieuwe Nederlandse driebandenkampioen en wereldkampioen in het bandstoten, Jean-Paul de Bruijn uit. De Zeeuw duelleert zondag tegen Dick Jaspers, van wie hij de Nederlandse titel heeft overgenomen. De Bruijn vormt samen met Henk Habraken en de Belgen Peter de Backer en Roland Forthomme de Zeeuwse formatie. De wedstrijd begint om 13.00 uur en is gratis te bezoeken.

Artikel delen:

Reageer