De Zwolse jeugd kan weer gaan schaatsen!

De Zwolse jeugd kan weer gaan schaatsen!

Zwolle – Net als afgelopen jaar heeft Winterworld een prachtige ijsbaan op het Rodetorenplein in Zwolle neergezet. Samen met Winterworld biedt SportService Zwolle de scholen in Zwolle weer een mooi schaatsprogramma aan.

Ook dit jaar maken wij graag van de mogelijkheid gebruik om de Zwolse jeugd kennis te laten maken met de schaatssport. Vorig jaar was een doorslaand succes en wij hopen ook dit jaar weer duizenden leerlingen te mogen begroeten op de ijsbaan. Van kinderen die voor heteerst kennis maken met het ijs tot aan het talentje dat lid is van de schaatsvereniging. Alle scholen, van basisscholen tot en met het HBO, kunnen zich bij ons aanmelden om gebruik te maken van de schaatsbaan.Wij verzorgen van 5 december t/m 12 januari (m.u.v. de kerstvakantie) schaatsclinics variërend van een eerste kennismaking met het ijs tot aan inhoudelijke clinics gericht op de schaatstechniek. De clinics worden altijd verzorgd door een orofessionele begeleider van SportService Zwolle.

Naast de mogelijkheid tot het volgen van een schaatsclinic, kan de school er ook voor kiezen om vrij te komen schaatsen. Na het schaatsen staat er een kop warme chocolademelk op de leerlingen te wachten.

Sportservice Zwolle vindt het belangrijk dat kinderen in Zwolle kennismaken met diverse vormen van sporten en bewegen. De mogelijkheid om te schaatsen is daar één van.

“Zwolle is een echte schaatsstad, onze stad heeft veel schaatshelden voortgebracht. Ik hoop dat wij het plezier en de passie van het schaatsen kunnen overbrengen op een nieuwe generatie” aldus Roger Knoops van SportService Zwolle.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het schoolschaatsprogramma neem dan contact op met Dorien Vogel van SportService Zwolle. Telefonisch kunt u ons bereiken op 038-4236686 of mail rechtstreeks naar d.vogel@sportservicezwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.