Zwolle krijgt een eigen carrièrebeurs

Donderdag 10 januari 2008 is het dé dag voor de ambitieuze student. Op de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle wordt namelijk op deze dag van 11.00 uur tot 16.00 uur het Talent Event georganiseerd door Talent2Business.

De krapte op de arbeidsmarkt maakt het voor bedrijven steeds moeilijker om jonge getalenteerde medewerkers te vinden. Voor studenten is het moeilijk om de eerste stap te zetten naar een bedrijf toe. Talent2Business biedt de oplossing voor bedrijven en studenten door een carrièrebeurs te organiseren met als doel deze twee partijen met elkaar in contact te brengen. Daarnaast biedt Talent2Business studenten en bedrijven de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop en/of speeddate.

De deelnemende bedrijven zijn Sogeti, Deloitte, Getronics PinkRocade, KPN, ABN-Amro, GIBO-groep, Univé, KMM-groep, KPMG, Benkins, Oranjewoud, Talent&PRO, Ernst & Young, Accenture, de Vrij Universiteit en het Lectoraat Duurzaam ondernemen.

Talent2Business bestaat uit acht vierdejaars MER-studenten die in het kader van hun specialisatie een Student Company hebben opgericht. Een Student Company  wordt met behulp van de Stiching Jong Ondernemen in het leven geroepen om studenten in de praktijk kennis te laten maken met het ondernemerschap.

Artikel delen:

Reageer