Zaterdagnachtkoorts

Er heerst een rare stilte op straat. De Vinex wijken in Zwolle zijn stil en verlaten, Stadshagen is zelfs helemaal uitgestorven. Hier en daar huilt een kind. Zou het iets te maken hebben met de bestorming van de Mediamarkt onlangs? Daar is geen babyfoon meer te verkrijgen. Nu we het erover hebben bedenken we ons ook dat uurlonen van de kinderoppas exorbitant zijn gestegen en lazen we onlangs niet dat Beaphar al ver blijkt te zijn met de ontwikkeling van kindervalium?

’s Avonds toch maar even rondkijken wat er aan de hand is. Aangekomen aan de Burg. Drijbersingel wordt ons meer duidelijk. Een vol Hedon café en veel vrolijke mensen binnen. Hans Stroeve blijkt te draaien, dat verklaart een hoop! Dansvloervullers schallen uit de spiekers en de verlichte dansvloer draait overuren. We zijn eruit dit kan maar één ding betekenen… zaterdagnachtkoorts! Sinds januari een nieuwe dansavond in Hedon!
Meer info hier

Artikel delen:
Reacties 14
  1. Niet mijn muziek vrees ik, maar ziet er goed uit! Verscheidenheid in mensen en smaken maakt het even leuk, nietwaar? Hopen dat Hedon weer een beetje karakter terug krijgt met P. Bouma aan de top!
    succes!

  2. … : dick
    Heb het in de ether gegooid, wil wel maar er is ook een voetbalfeest in de WRZV-hal

    Die voetballers zuipen alleen maar… 😛

  3. Als leerling en dj, de recor van de hele CCC was de vader van Tooske. En in onze tijd zat Minister Koenders er op het Gymnasium. CCC of CC wat bout die ene C nou 😮

Reageer