Uitgebreid shoppen met ‘Leuk in… Zwolle’

Delicatessen, cadeaus en mode; in elke branche heeft Zwolle zo haar eigen speciaalzaak. Het winkelgidsje ‘Leuk in… Zwolle’ 2008 is verschenen en geeft een impressie van alles wat Zwolle leuk maakt: bijzondere winkels, de rijke geschiedenis en het uitgaansleven. Het handzame en kleurrijke gidsje staat boordevol praktische informatie over alles wat de stad te bieden heeft.

‘Leuk in…Zwolle’ is een compleet gidsje met een overzicht van winkels en restaurants. Zwolse ondernemers presenteren hun speciaalzaken die zich onderscheiden door hun unieke karakter. Elke branche is vertegenwoordigd, van delicatessen- tot modezaken en van cadeauwinkels tot een lifestyleshop. Het geheel wordt aangevuld met recepten, een stadsplattegrond, een stadswandeling langs bijzondere gebouwen, de leukste evenementen in 2008 en Zwolle volgens Librije eigenaresse Thérèse Boer.

‘Leuk in… Zwolle’ is verkrijgbaar voor € 1,50 bij VVV Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat, tel. 0900-1122375. Het gidsje is eveneens te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. O, woorden als: Delicatessen, speciaalzaken die zich onderscheiden door hun unieke karakter, bijzondere winkels, lifestyleshop, Librije eigenaresse Thér?se Boer komen niet echt marginaal op mij over. Maar goed initiatief hoor! Zwolle promotie en een goede prijs.

 2. Lijkt me juist heel toegankelijk:

  Elke branche is vertegenwoordigd, van delicatessen- tot modezaken en van cadeauwinkels tot een lifestyleshop.

  En dan nog recepten erin en de prijs (anderhalve euro), lijkt me juist heel toegankelijk!
  Laat je niet leiden/lijden door een naam, dick! 😉

 3. Had de toegankelijke prijs al genoemd, maar als je je artikelen zo omschrijft als ik opsomde….tja. Voor de rest heb ik er alles al over geschreven wat ik erover kwijt wilde. Namen zeggen me nixxx, kan ze ook niet onthouden. Vooral op internet zijn ze vaak nog misleidend ook. Heb jij bijvoorbeeld iets met v.der W.?

 4. v der W.? Geen idee wie je daarmee bedoelt. Wel heb ik iets met een ander persoon hier, maar dat is inmiddels volgens mij allang bekend bij de oplettende lezers ;D

 5. De initialen zijn van een achternaam met jouw voornaam. Tuurlijk wisten we al dat je een relatie met Joop hebt 😉 Nee, serieus met een admin.

Reageer