Fototentoonstelling over huiselijk geweld in Zwolle

Fototentoonstelling over huiselijk geweld in Zwolle

Zwolle – Om aandacht te vragen voor het melden van vermoedens van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling organiseert de gemeente Zwolle een fototentoonstelling. Op maandag 11 december wordt de foto-expositie om 16:00 uur officieel geopend door wethouder Eefke Meijerink. Iedereen is welkom om de fototentoonstelling te bekijken.

De tentoonstelling bestaat uit levensgrote foto’s van mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. In Zwolle is de fototentoonstelling te zien van 11 tot 18 december 2017. De foto-expositie is buiten en gratis te bekijken. De locatie is Achter de Broeren, tegenover Waanders.
Van 12 december tot en met 17 december van 12:00 en 14:00 uur zijn ervaringsdeskundigen en medewerkers van onder andere Veilig Thuis, Kadera en het Sociaal Wijkteam Zwolle aanwezig. Bezoekers kunnen met hen in gesprek.

Wethouder Eefke Meijerink: ‘Iedere zes minuten komt ergens in Nederland een melding van huiselijk geweld binnen. Iedereen kan er mee te maken krijgen. De drempel om hulp te zoeken is vaak hoog. Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld zijn vaak onzeker: zie ik het wel goed? wat zijn de gevolgen voor mij en anderen als ik hulp zoek? Met deze tentoonstelling willen we aandacht vragen voor het belang van het melden van vermoedens van huiselijk geweld. Jouw zorgen delen is een belangrijke eerste stap!’

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Noujazeg, een FOTOTENTOONSTELLING, over kindermishandeling en ouderenmishandeling , Om aandacht te vragen voor het melden van vermoedens van huiselijk geweld. Sorry voor de caps. Is dat alles wat Eefke Meijerink uit naam van ons allen (gemeente Zwolle) kan doen ? Ik zeg niet heel vaak nou breekt me de klomp…..

    Nog even goed nalezend 'Om aandacht te vragen voor het melden van vermoedens van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling organiseert de gemeente Zwolle een fototentoonstelling. '

    Ik overdrijf wel vaker weet ik. Ook misschien door bovenstaande te citeren met m'n bedenkingen erbij 🙂
    't komt vast goe …

Reageer