Gospelkoor One Spirit zoekt nieuwe leden

Gospelkoor One Spirit zoekt nieuwe leden

Zwolle – Gospelkoor One Spirit is op zoek naar nieuwe leden. Het Zwolse koor dat al 26 jaar bestaat, heeft nog plekken vrij voor mensen die het leuk vinden om te zingen.
Op dit moment is het koor het hardst op zoek naar enthousiaste mannen, maar ook vrouwen zijn meer dan welkom. Het koor heeft Engelstalig en Nederlandstalig repertoire, en staat onder leiding van dirigent Jaco Lips.
Er wordt elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur gerepeteerd in de Stinskerk aan de Westenholterweg 19 in Zwolle. Het gospelkoor treedt regelmatig op in kerken en verzorgingstehuizen, maar bijvoorbeeld ook in de gevangenis, en in het ziekenhuis. Deel jij dezelfde passie, ben je 15 jaar of ouder, en lijkt het je leuk om te komen zingen, of om gewoon een keertje te komen kijken? Stuur dan een e-mail naar pr@onespirit.nl

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Kan ik me voorstellen, op ziek zijn naar nieuwe slachtoffers 🙂 Gospel in onze cultuur is wat IS in de Moslim cultuur is toch ? Let maar op, d'r gaan tijden aankomen dat je d'r met religie niet meer gaat uitkomen.

  2. Dat is naar mijn idee een contradictio in terminis, Mike. Religieus zal toch echt gerelateerd zijn aan religie. Anders moet ik mijn cursus nederlands overdoen.

    Aan hikje zou ik zeggen: Let maar eens op. d'r gaan tijden komen dat religie de enige uitkomst is. En dat meen ik. In religie kun je zoveel liefde en troost vinden, dat religie nooit zal verdwijnen.

  3. Eens met Jasper. Maar ik begrijp wat Bernard wil zeggen, en ook eens. Wat Hikje betreft, ik zat al te wachten tot hij de uitbarsting van zijn relifobische propagandavulkaan niet meer kon inhouden bij dit bericht 😉

Reageer