Grootste mobiele reuzenrad op Zwolse Zomerkermis 2018

Grootste mobiele reuzenrad op Zwolse Zomerkermis 2018

Zwolle – Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar en de zomer daarvan is bekend geworden dat de eerste attracties van de Zwolse Zomerkermis al weer geboekt zijn.
Naast de vertrouwde Booster en de Supermouse is bekend geworden dat de het 55 meter hoge reuzenrad The View van Arend Harms opgebouwd zal worden in Zwolle. Dit grootste mobiele reuzenrad bevat 42 gesloten gondels, is volledig multi-color LED verlicht en voorzien van speciale VIP en invalide gondels. Een eyecatcher in de skyline van de Zwolse binnenstad van waaruit een groot deel van Zwolle te zien zal zijn. De zomerkermis staat in Zwolle van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 19 augustus.

Artikel delen:
Video 1
Video: Grootste mobiele reuzenrad op Zwolse Zomerkermis 2018
Reacties 22
  1. Ik weet nog wel dat er jaren geleden ook al een reuzenrad was in Zwolle. Gelukkig zijn de veiligheidsmaatregelen aangescherpt. Destijds waren de "bakken" waarin je kon zitten nog volledig open, laag en draaibaar. Het ergste destijds was, dat het personeel zodra je even onderaan was, jouw "bak" even een flinke zwiep gaven, zodat je draaiend omhoog ging en er misselijk van werd.

  2. De breakdance van hoefnagels komt met een nacht tussen vanuit sneek en bouwen donderdag op vrijdag op

Reacties zijn gesloten.