De magische Coca-Cola kersttruck bezoekt Zwolle op 20 december

De magische Coca-Cola kersttruck bezoekt Zwolle op 20 december

Zwolle – Voor veel kerstliefhebbers begint de Kerst pas écht als de Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. De kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Vanaf vandaag rijdt de Coca-Cola kersttruck door het land. De kerstman, zijn kerstelfjes én de kersttruck brengen ook een bezoek aan Zwolle.. Bedank jouw kerstheld door een persoonlijke kerstwens via een groot LED scherm op de kersttruck te laten vertonen. De kersttruck is te vinden bij WinterWorld in Zwolle op 20 december.

Dit jaar kun je een persoonlijke kerstwens op de magische kersttruck laten verschijnen. Coca-Cola geeft deze kerst iedereen de mogelijkheid om zijn of haar kerstheld te bedanken. Want december is een feestmaand, maar ook een periode waarin veel mensen een stapje extra zetten voor een ander. Heb jij ook iemand die je graag wilt bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar? Dit jaar kun je jouw persoonlijke kerstwens op de kersttruck tonen. Het grote LED scherm zorgt voor een spectaculair beeld en natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw bedankmoment wordt vastgelegd om aan jouw held van 2017 te geven!

Heb je geen tijd om de Coca-Cola kersttruck te bezoeken? Geen probleem. Via de website cocacola.nl/bedankt kan iedereen zijn kerstheld bedanken. De Coca-Cola kersttruck inclusief persoonlijk boodschap rijdt dan gewoon door je beeldscherm! Van drukke moeders die alle kerstboodschappen doen tot artsen die tijdens de feestdagen doorwerken. Er is altijd wel een reden om een dierbare te bedanken, alleen al omdat hij of zij er is. De volledige trucktour is te vinden op www.cocacola.nl/bedankt

Artikel delen:
Reacties 61
  1. Inderdaad, de grootste oceaan vervuiler wordt hier binnengehaald als een wereldkampioen gezien de reacties hier!

  2. Riet_p, altijd weer goed voor een torpedo in het christelijk smaldeel. Maar niet echt grappig

  3. Ocharme Zwollee, zo pijnlijk voor je dat er mensen zijn die niet in het Kerstkind geloven… Echt heel respectloos van ons!

  4. Als Willem Karel een torpedo mag afvuren in het niet-christelijke smaldeel, mag ik toch wel een torpedo afvuren in het wel-christelijke? Waarom vind je altijd dat christenen méér mogen dan niet-christenen, Zwollee?

  5. Trouwens, waarom noem je het überhaupt een een torpedo in het christelijk smaldeel? Is het zo vreselijk voor christenen om met sparrenbomen geconfronteerd te worden? Daar heb ik nog nooit iets van gemerkt.

  6. wauw, dat kwam aan volgens mij. een waterval van reacties. Kerst is toch echt het vieren van de geboorte van Jezus. Of je daar nu in gelooft of niet.

  7. Kerst is het vieren van de winterzonnewende. De sparrenboom als symbool is veel ouder dan het Kerstkind. Bij jou kwam die wetenschap blijkbaar zo hard aan dat je het een torpedo noemde. Waarom eigenlijk?

  8. Is het niet voldoende dat alle winkels dicht zijn op jouw rustdag? Moeten we ook al jouw feestdagen vieren op jouw manier? En jij noemt mij christofoob? Jij bent fobisch voor alles wat niet christelijk is!

  9. En ja, dat komt inderdaad aan. Dit is een gewetenskwestie. Iets waar christenen altijd heel veel respect voor eisen, maar het zelden geven. Jouw reactie en die van Willem Karel tonen dat maar weer eens aan. Happy solstice!

  10. Weet je wel wat het woord "Kerst" betekent? Daarmee wil ik je niets opdringen. Jou perceptie van ons onderonsje is erg zwaar. Ik ben het gewoon helemaal eens met Willem Karel dat een flesje suikerwater met prik een slechte vervanger is van het kerstkind.

  11. Vreemde manier om Willem Karel bij te vallen met een torpedo in het christelijk smaldeel.

  12. Overigens vind ik het Kerstkind een slechte vervanger van de sparrenboom. De sparrenboom bestaat tenminste.

  13. Kinderachtig Riet_Pluim. Met kerst vieren we toch echt de geboorte van Jezus. Het midwinterfeest wordt al in geen duizenden jaren meer gevierd. Dat jij liever een sparrenboom vereerd dan een christelijke god, moet jezelf weten, maar dat je andersdenkenden op geen enkel manier kunt respecteren, zegt wel iets over je denkwijze. Ik vind dat kinderachtig en flauw.

Reageer