Hedon in tropische sferen tijdens NYE ’18: Happy Ending

Hedon in tropische sferen tijdens NYE ’18: Happy Ending

Zwolle – De viering van de jaarwisseling brengt Hedon dit jaar in tropische sferen. Hedon NYE’18: Happy Ending zoals het feest volledig heet is een knipoog naar een Thaise Full Moon Party met een groot aantal glow in the dark elementen. De deuren van het poppodium aan de Burgemeester Drijbersingel gaan op 1 januari vanaf 00:30 open.

Hedon heeft de laatste jaren flink uitgepakt rond hun beroemde oud & nieuwfeesten zo vond het feest vorig jaar plaats in Las Vegas stijl, het jaar daarvoor werd gekozen voor een Sweet Sixteen thema. Ook dit jaar belooft Hedon om weer alles uit de kast te halen en het tofste oud & nieuwfeest van Zwolle neer te zetten.

Wat er precies gaat gebeuren blijft nog even een verrassing maar verwacht de beste dj’s, een spectaculair decor en verassende live acts. Dit alles in een zaal die niet onder doet voor een Thaise Full Moon Party. Bezoekers zijn welkom om hun kledingstijl aan te passen aan het thema. Het feest is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

HEDON NYE ’18: HAPPY ENDING

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zondag 31 december

Open : 00:30 uur
Aanvang : 00:30 uur
Entree : € 25,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Artikel delen:
Foto 1

Reageer