Wie wil kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten? - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Wie wil kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten?

Zwolle – Altijd al eens een orkest willen dirigeren? Schuilt er een echte maestro in jou? Probeer het zelf en kom op donderdagavond 14 december naar Waanders In de Broeren. Daar zit een strijkensemble van het Orkest van het Oosten klaar op het podium om door jou gedirigeerd te worden. Ook als je niet wilt dirigeren, is het de moeite waard te komen. Tussen de hectische kerstinkopen door kun je even genieten van hilarische momenten en de mooiste kerstmuziek.

Op de vooravond van de grote Maestro-finale op televisie (waarbij het Orkest van het Oosten fungeert als Maestro-orkest) geeft het Orkest van het Oosten Zwollenaren de kans het orkest te dirigeren. Het orkest stelt zijn bok ter beschikking aan iedereen die zich even maestro wil voelen.

Iedereen mag mee doen. Jong en oud. Onervaren en wat meer ervaren. Kenner en leek. Er is plaats voor tien kandidaten. Wanneer er meer dan tien gegadigden zijn, wordt geloot wie mag deelnemen. Tijdens de afsluitende dirigeerestafette komt echter iedereen aan bod.

Repertoire
Concerto Grosso nr. 8 ‘Christmas’ van Arcangello CorelliDivertimento in D, K 136 van Wolfgang Amadeus Mozart

Aanmelden
Stuur een mail naar marketing @ovho.nl

Donderdag 14 december 2017 19.00 uur – 21.00 uur
Waanders In de Broeren, Achter de Broeren 1-3, Zwolle

Gratis toegang. Graag aanmelden via https://www.waandersindebroeren.nl/podium-en-exposities/kerstmuziek-dirigeren-orkest-oosten/

v

Artikel delen:
Foto's 2
Wie wil kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten?
Reacties 13

Reageer