Het eerste Zwolse sportcafé

Door Redactie

Zwolle – Op woensdagavond 20 december 2017 vindt het eerste Sportcafé Zwolle plaats, dat wordt georganiseerd door SportService Zwolle. Het sportcafé vindt plaats bij Stadcafé Het Refter en start om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, mensen uit de politiek en die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot sportminded inwoners. In het sportcafé vindt een centrale tafeldiscussie plaats onder leiding van presentator Jakko Slot. Voor de tafeldiscussies sluiten prominente gasten uit de stad aan, actief in het werkveld (top)sport, zorg, welzijn, onderwijs en de politiek. De gasten aan tafel gaan in gesprek over het thema ‘Initiatieven in de stad’, denk aan: van clubhuis naar buurthuis en de fusie tussen verenigingen. De tweede tafeldiscussie gaat over het thema ‘De vitale sportvereniging’, vragen die centraal staan zijn: wat is een vitale sportvereniging en welke maatschappelijke rol heeft de sportvereniging? En als afsluiting gaan zowel het werkveld als de politiek in gesprek over het thema ‘De toekomst van de sport in Zwolle’.

Tijdens het sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen en discussie. Dit alles in een sfeervolle cafésetting met muzikale omlijsting van de band ‘What About’.
Meld je aan voor het Sportcafé Zwolle in Het Refter op 20 december via www.sportservicezwolle.nl/agenda. Het programma start om 20.00u. Wil je zeker zijn van toegang tot het sportcafé zorg dan dat je op tijd bent.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het eerste Zwolse sportcafé”

  1. Pfff wat een slap aftrekstel van het bekende Sportcafe van Radio Zwolle.

    Wat zette ik “Gouden” Gerard van Velde voor lul destijds. Gerard kwam het sportcafe binnen want hij had op de 1.000 een gouden plak veroverd tijdens de OS. Heel knap natuurlijk want normaal bakte hij er geen pepernoot van. Er ging altijd wat mis.

    Hij ging naast mij staan en legde heel populair zijn autosleutel van zijn dure gesponsorde auto prominent zichtbaar op de bar. Kom je hier vaker vroeg hij mij. Elke week antwoordde ik hem en vertelde wat over het radioprogramma en de presentatoren oa Ingeborg Evenblij. Ook vertelde ik hem wie de gasten van die maandagavond waren…

    Gerard van Velde was ook een van de gasten, vertelde ik hem. En toen vroeg ik hem, maar wie ben jij dan eigenlijk?

    Hahahaha Gouden Gerard, droop direct teleurgesteld af.

Reacties zijn gesloten.