Gewapende overval winkel Sassenstraat - Foto: Pamela van der Zee
Foto: Pamela van der Zee

Gewapende overval winkel Sassenstraat

Zwolle – Zojuist is er melding gemaakt van een gewapende overval bij Solitude aan de Sassenstraat, een winkel met merkkleding. Uit de bewakingsbeelden blijkt dat om 18.57 uur een man de winkel is binnengekomen, waarbij hij in ieder geval kleding uit het rek heeft meegenomen onder bedreiging van een wapen. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen. Momenteel wordt er door de politie/Technische Recherche verder onderzoek gedaan.
De politie zoekt de verdachte: een lange, lichtgetinte man met een jas met capuchon en een bontkraag. De man reed weg op een witte scooter. Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de politie.

Foto's 2
Gewapende overval winkel Sassenstraat - Foto: Pamela van der Zee
Foto: Pamela van der Zee
Artikel delen:
Reacties 17
  1. Voor jou wel denk ik ja. Je creeert daarmee jouw eigen waarheid. Begrijp me goed dat mag hoor. Maar val ons daar niet mee lastig aub. Bedankt.

 1. Overval? Overval? Niet gelijk in de paniekstand of generaliseren. Dit lijkt mij meer een brutale diefstal. Heeft de politie al lopend de witte scooter al gevonden? Nee natuurlijk niet. Lopend tegen een scooter? wie verzint zoiets doms?

 2. Lange man, zonnebank uiterlijk en jas met een bontkraag. Pfff. Tja half mannelijk Zwolle is lang, gaat naar de zonnebank voor een warm kleurtje en draagt een jas met bontkraag met dit gure weer. Iedere Zwollenaar is nu verdachte. Met dit signalement kan de Politie niet zoveel natuurlijk.

  1. Nee, hij was zo dom om op zijn scootertje na de overval voor de winkel langs te rijden in het zicht van de camera…

 3. “Mike hunt 8 december 2017 om 11:26

  En dat keur je wel goed?”

  Ik begrijp dat niet meer posten haast ondoenlijk voor je is maar waag op zijn minst een poging om te stoppen met je onzinnige reacties. Bedankt.

Reageer