Man aangehouden voor doodsbedreiging

In het winkelcentrum aan het Klein Grachtje, werd op vrijdagmiddag 4 januari rond 16.00 uur een 38-jarige Zwollenaar aangehouden voor bedreiging. De man had een 43-jarige inwoonster van Zwolle bedreigd met de dood nadat zij weigerde hem geld te geven. De vrouw had net geld opgenomen bij de geldautomaat en werd door de Zwollenaar gesommeerd hem hier ook iets van te geven. Toen de vrouw dit weigerde, begon de man haar te bedreigen met de dood. Hierop werd hij door de inmiddels gealarmeerde politiemedewerkers, aangehouden. Getuigen van deze bedreiging worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Man aangehouden voor winkeldiefstal
Een 41-jarige inwoner van Ruinerwold is op zaterdag 5 januari aangehouden in een winkel aan het Maagjesbolwerk. De man probeerde meerdere DVD’s weg te nemen zonder deze af te rekenen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. ( Lees verder voor meer berichten )

Man beroofd van GSM en pinpas 

Een 20-jarige inwoner van Utrecht is in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 januari rond 02.50 uur beroofd van zijn mobiele telefoon en pinpas op de Nieuwstraat. De man was wezen stappen in de binnenstad en liep door de Nieuwstraat, ter hoogte van de Hema, toen hij door twee onbekende mannen omver werd geduwd. Toen het slachtoffer onder bedreiging zijn GSM en pinpas had afgegeven, renden de mannen weg. Vermoedelijk zijn zij in een oude, donkere Mercedes gestapt waarna deze met hoge snelheid wegreed. De overvallers, waarvan geen signalement bekend is, droegen een muts en een sjaal. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. 

Man aangehouden na relationeel geweld 

Een 42-jarige inwoner van Zwolle werd op zaterdag 5 januari aangehouden nadat hij zijn vriendin had mishandeld. De twee hadden zojuist hun relatie beëindigd waarna een conflict tussen de twee ontstond. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar been. De Zwollenaar werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dus je staat lekker te pinnen en iemand sommeert je geld af te staan? Niet eens een wapen of zo bij de hand? Gewoon:”Hey! Geef mij ook eens wat!” Tssss…uitschot! Hard aanpakken!

Reageer