Dinsdag gratis rondleiding voor kinderen bij PEC Zwolle

Dinsdag gratis rondleiding voor kinderen bij PEC Zwolle

Zwolle – In verband met de landelijke staking van de basisschoolleerkrachten aanstaande dinsdag organiseert PEC Zwolle een uniek alternatief. Voor basisschoolkinderen is er de mogelijkheid om gratis een rondleiding door het MAC3PARK stadion te krijgen .
Ben jij benieuwd waar de spelers zich voorbereiden op een wedstrijd, hoe de perskamer en mixed-zone eruit ziet en hoe het veld aanvoelt? Kom dan dinsdag naar de thuishaven van de club. Meld je bij de hoofdingang, daar word je misschien wel opgevangen door mascotte Zwolfje. Tussen 09.30 uur en 12.00 uur worden de rondleidingen aan de lopende band gegeven. Aanmelden is niet nodig.
De rondleiding is enkel voor kinderen en dus niet voor ouder(s)/begeleider(s). Deze kunnen tijdens de rondleiding van de kinderen wel plaatsnemen in de businessclub.

Artikel delen:
Reacties 199
  1. Ik snap niet dat kinderen altijd maar opgevangen moeten worden door andere instanties dan de ouders of familie. Er is veel veranderd. Ouders moeten zelf hun verantwoordelijkheid nemen ipv allebei vol voor het werk te gaan en meer geld te willen verdienen.

    1. Margreth kan hij niet met een vriendje of zo dat je ze daar afzet en een tijd afspreekt om weer te halen. Of de dames naar vriendinnetjes is ook een optie. Dit is toch een mooie kans voor Lucka.

Reageer