Indoorspeelparadijs Monkey Town opent haar deuren in Zwolle

Indoorspeelparadijs Monkey Town opent haar deuren in Zwolle

Zwolle – Donderdag 14 december gaat indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle open. Met bijna 2000m2 speelplezier en o.a. het grootste speeltoestel van de omgeving een aanwinst voor Zwolle en omgeving.
Na een verbouwing van meer dan 2 maanden kunnen de deuren eindelijk open. Een mini zone (voor de allerkleinste), trampoline arena, speeltoestel en een ruim horecaplein zijn de onderdelen van de nieuwste kindervriendelijke indoorspeeltuin. Naast het bijzondere formaat van het grote speeltoestel (één van de grootste binnen Monkey Town van Nederland!) is de diversiteit iets wat op zal vallen. In elk onderdeel in het speelapparaat is een speelattractie gebouwd.
Het horeca gedeelte ligt in het midden van de 3 speel structuren en daarom voor begeleiders ideaal om de kinderen in de gaten te houden. In de mini zone kunnen de begeleiders zelfs bij de kinderen zitten terwijl ze enthouisiast aan het spelen zijn. Een heerlijke koffie, (gezond) broodje, ijsje of een kleine hap, het is een opsomming van de eet-, en drink mogelijkheden. Kinderfeestjes vormen een belangrijk onderdeel van Monkey Town Zwolle. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het gehele speelparadijs af te huren, b.v. voor bedrijven.
De entree van 7,- is alleen voor de kinderen van toepassing, begeleiders betalen niets. Er zijn speciale peutertarieven op doordeweekse dagen. En voor schoolreisjes zijn ook speciale tarieven. Monkey Town Zwolle aan de Grote Voort 13 zal starten met speciale acties via Facebook en een openingsactie waarbij iedereen die entree betaald tot 9 januari 1,50 korting krijgt op een tweede bezoek. Meer info op: www.monkeytownzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 74
  1. Als mensen elkaar een artikel willen delen, kunnen ze dan niet gewoon de link sturen ipv. Als die namen in de comments zetten? Het begint hier op de Facebook pagina van de stentor te lijken…

Reacties zijn gesloten.