Kapsalon HAIRCTRL knipt voor LINDA.foundation

Zwolle – HAIRCTRL geeft gezinnen in regio ZWOLLE die onder de armoedegrens leven een extraatje: vier gratis knipbeurten  bij de kapsalon. Via de landelijke actie van LINDA.foundation ontvangen die gezinnen in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden, zo ook bij HAIRCTRL in Zwolle.

Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt HAIRCTRL mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen.

Liefde voor kappersvak
Bij de kapper krijg je niet alleen een mooie nieuwe coupe, maar vind je ook altijd een luisterend oor voor alles wat je bezig houdt. Juist door deze persoonlijke aandacht voelen klanten zich een ander mens na een kappersbezoek. Kappers houden van hun vak en daarom gaat het eigenaresse van HAIRCTRL, Brigit Fennema aan het hart dat veel gezinnen uit Zwolle dit fijne gevoel moeten missen. Ze benadrukt: "Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we dan ook geen moment getwijfeld."

Net als ieder ander
Het leuke is dat wie met een cadeaubon gaat betalen, dit niet van tevoren hoeft te zeggen. HAIRCTRL verduidelijkt: "We willen zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarom mogen klanten met een kappersbon gewoon  een afspraak maken net als iedereen. We verzorgen je met even veel aandacht en liefde."

Selfie actie: klanten doneren
Klanten van de kapsalon die in december plaatsnemen op de kappersstoel zijn van harte welkom om het goede doel te steunen. Met een selfie-actie zijn leuke prijzen te winnen en een speciale actiewebsite www.gekniptvooreenselfie.nl doet dienst als digitale collectebus. Door klanten te betrekken, krijgt de campagne een extra dimensie omdat je zo mét elkaar iets kunt betekenen voor een ander.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Inderdaad mooie actie. Maar je blijft dan nog steeds herkenbaar als armoedzaaier. Dat zullen sommigen toch als vervelend ervaren.

Reacties zijn gesloten.