Kantinevrijwilliger Ebelien kookt in De Librije van Jonnie Boer

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ebelien van de Streek-Schippers (49) uit Zwolle. Voetbalvereniging SVI, waar Ebelien al jaren als vrijwilliger in de kantine staat, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor een exclusieve 4-gangen kookworkshop. Afgelopen vrijdag was het zover en leerde Ebelien dankzij chef-kok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle de fijne kneepjes van het vak.

Rudy van den Berg, voorzitter van de activiteitencommissie bij Voetbalvereniging SVI: “Ebelien is van grote waarde voor onze club. Regelmatig staat ze in de keuken van ons clubhuis om onze leden van een broodje, patatje of snack te voorzien. Ze is een betrokken en bevlogen vrijwilliger. Als alle leden zo begaan waren met de club als Ebelien, was het vrijwilligerswerk binnen de vereniging nooit meer een probleem! Om Ebelien te bedanken voor haar inzet, hebben we een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij ingediend. Haar grote droom, koken in De Librije, komt daarmee uit. Geweldig dat zij samen met een groep vriendinnen, die bijna ook allemaal vrijwilligster zijn bij onze vereniging, de sterren van de hemel mocht koken in De Librije!”

Ebelien van der Streek-Schippers (49) is blij verrast: “Wat fantastisch! Dit had ik nooit verwacht! Een geweldige ervaring dankzij de Vriendenloterij en natuurlijk SVI. Écht heel erg bedankt.”

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Foto's 2
Kantinevrijwilliger Ebelien kookt in De Librije van Jonnie Boer - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Kantinevrijwilliger Ebelien kookt in De Librije van Jonnie Boer - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Kantinevrijwilliger Ebelien kookt in De Librije van Jonnie Boer”

Reacties zijn gesloten.