Meander Bigband komt met Zwolse carnavalskraker - Foto: Martien Hovestad
Foto: Martien Hovestad

Meander Bigband komt met Zwolse carnavalskraker

Zwolle – De Meander Bigband, de schoolband van het Meander College uit Zwolle, komt met een eigen Zwolse carnavalskraker. Aanleiding is het 20-jarig bestaan van de band dat wordt gevierd met een jubileumconcert op 10 februari in Odeon. Bij aankoop van een ticket voor het concert ontvangt het publiek tevens de nieuwe CD. De kaartverkoop gaat hard, want binnen twee weken zijn al meer dan de helft van de kaarten verkocht.
Twee jaar geleden bereikte de Meander Bigband landelijke airplay bij 3FM met hun kerstsingle "A new tomorrow". Dit keer mikt de band dus op het carnaval en aprés-ski publiek. Samen met de Zwolse DJ Tim Vos heeft de band een nieuwe sound neergezet die je niet gelijk bij de bigband verwacht. In de videoclip "Mijn baasjes beestje" komen veel Zwolse karakteristieke elementen uit de binnenstad voorbij, waardoor het een typisch Zwolse clip is geworden.
Aan het jubileumconcert op 10 februari wordt tevens meegewerkt door oud-leden in de Reunion Bigband, de Junior Bigband (klas 1 en 2) en gastsolist Eric Vloeimans. Kaarten voor dit jubileumconcert op zijn nog beperkt (online) verkrijgbaar.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.