TAK voorlichtingsactiviteiten in januari en februari

In januari en februari vinden er allerlei voorlichtingsactiviteiten plaats op het Thomas a Kempis College. Voor toekomstige leerlingen organiseert het Tak namelijk een Open lesdag, Open Huis en een algemene voorlichtingsavond.  

Open lesdag
Tijdens de Open lesdag maken de leerlingen op speelse wijze kennis met een aantal vakken van de basisvorming. Ook zien ze de school ‘in bedrijf’. De Open lesdag vindt plaats op dinsdag 22 januari van 8.45 uur tot 14.00 uur op locatie Zuid en Centrum.

Open Huis
Tijdens het Open Huis kunnen de leerlingen zien wat er zoal binnen de school gebeurt. Alle activiteiten, binnen en buiten de lessen, presenteren zich op eigen wijze. Het Open Huis vindt op locatie Zuid plaats op donderdag 7 februari van 16.00 uur tot 20.00 uur. Op locatie Centrum vindt het Open huis zaterdag 9 februari plaats van 10.00 uur tot 13.30 uur.

Algemene voorlichting
Tijdens deze avond kunnen leerlingen informatie krijgen over de school en het onderwijs dat het Thomas a Kempis College aanbiedt. Ook is er dan gelegenheid om vragen te stellen. Deze avond vindt plaats op woensdag 23 januari van 20.00 uur tot 22.00 uur op locatie Centrum. Voor meer informatie over de activiteiten bel 088 850 8505 of mail naar info@thomasakempis.nl.

Nieuwe site
De nieuwe site van het Thomas a Kempis College is onlangs de lucht in gegaan. De site is geheel vernieuwd met veel fotografie, bewegende elementen en film. Het webadres is veranderd in www.takc.nl. Hier staan ook de adresgegevens van de genoemde locaties vermeld.

Artikel delen:

Reageer