Zwolse scholen geven ijsvrij - Foto: Ellen la Faille
Foto: Ellen la Faille

Zwolse scholen geven ijsvrij

Zwolle – Wegens de verwachte sneeuwval in de loop van de middag, hebben veel Zwolse scholen hun leerlingen ijsvrij gegeven. Zo hebben het Thomas à Kempis College, het Greijdanus College, Thorbecke Scholengemeenschap en het Van der Capellen College de lessen rond het middaguur voor de rest van de dag laten vervallen. Vooralsnog melden zij op hun social media kanalen dat de lessen op dinsdag gewoon door zullen gaan, maar dat de berichtgeving in de gaten gehouden moet worden.
De Thorbecke Scholengemeenschap heeft echter al wel te kennen gegeven dat hun leerlingen op dinsdag ook het eerste uur vrij krijgen. Het Van der Capellen College tweet: #sneeuwvrij #maakeensneeuwpop #zwolle.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Hmmm, wat een watjes tegenwoordig. In de winter '78-'79 gewoon de hele winter door naar school gefietst. Geen enkele dag vrij.
  #kluunen en klauteren

  1. Hahaha, al vaker gezien dat je maar wat roept zonder echt geïnformeerd te zijn. In die winter waren er dagenlang snelwegen compleet onbegaanbaar en afgesloten. Zelfs winkels werden tijdelijk niet bevoorraad. Maar in jouw waarheid reden er nog wel bussen en treinen…hahaha..val je alweer door de mand!!

  2. Begrijpend lezen? Best lastig he?! Passant reageert op Tsja die het over de winter in 78/79 heeft. Dus…

 2. Tsja, met een code rood kun je als school weinig anders. Gebeurt er dan iets, dan wordt dat de school verweten.

  Terwijl het in principe prima te doen is

 3. Ik stond vanochtend te wachten op de bus die toen verviel dus maar met de fiets gegaan gelukkig ijsvrij gekregen want onderweg was het erg glad

Reacties zijn gesloten.