Café De Tagrijn in Zwolle schenkt beste huiswijn

Café De Tagrijn in Zwolle schenkt de beste huiswijn van Nederland.

Dat is vandaag tijdens de horecavakbeurs de Horecava bekend gemaakt. Door de huiswijncompetitie van de Wine and Food association te winnen stijgt De Tagrijn in de café top honderd. Het Zwolse café steeg van nummer 90 naar 74.

Bron: RTV Oost.nl

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Uit betrouwbare bronnen weet ik dat de Theo zijn wijn inkoopt bij wijnhandel Mondovino, daar zullen ze nu ook wel een feestje te vieren hebben. Of was Dick meer geinteresseerd in de vrijgezelle dames? 😀

  2. Sorry Rana; maar dat wijnverhaal interesseert me idd geen moer. Vond sowieso de invalshoek en het woordgebruik van de 1e persoon die postte wel interessant. Bovendien sta ik open voor wat vrouwelijker invloeden hier. Misschien hebben ze bij De Tagrijn ook een pc?

  3. Zal wel een beetje handel in die wijnen zitten: Theo, Therese Boer (met mooie Astrid) & Marcel Meulhoff (ex-Babbel) zijn zo 3 Zwollenaren die helemaal into de wijnen zijn.

  4. ja babbel was wel ok maar ja ook naa de kloten en neem m dienst dan as je een keer een cafe begint, neem zn zoon ook mee dan hoef je ook geen kassa aan te schaffen ;D ;D ;D

Reageer