ROVA Afvalkalender 2018

ROVA Afvalkalender 2018

Zwolle – De gemeente Zwolle en ROVA werken aan een optimale afvalinzameling. Hierdoor kan de afvalinzameling in 2018 wijzigen. Op www.rova.nl/afvalkalender ziet u eenvoudig en snel of de afvalinzameling op uw adres het komende jaar wijzigt.
Naast de online afvalkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld, op deze manier krijgt men een seintje wanneer de container aan de weg kan. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore.

De kalender wordt niet ongevraagd toegezonden. Voor mensen zonder toegang tot internet bestaat de mogelijkheid de kalender aan te vragen via het ROVA Klantcontactcentrum (038) 427 37 77. Het ROVA klantcontactcentrum is op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.
Artikel delen:
Reacties 8
  1. Als de Rova de container vergeet kun je via Whatsapp een berichtje sturen, ze komen hem dan alsnog ophalen, soms een dag later, soms diezelfde dag. Dat is mijn ervaring tenminste, prima van Rova.

  2. 11 dec is die niet geleegd,ivm met de weer omstandigheden. Wanneer word die nu geleegd?

Reacties zijn gesloten.