Harry Decheiver nieuwe trainer v.v. SVI

Voetbalvereniging SVI heeft voor de komende twee seizoenen Harry Decheiver aangesteld als Hoofdtrainer. Decheiver (37 jaar – Deventer) wordt daarmee de opvolger van Peter Reumer die de club uit Zwolle Zuid reeds na één seizoen verlaat voor Rohda Raalte. 

Harry Decheiver speelde in de Eredivisie bij o.a. RKC, Heerenveen en FC Utrecht en was in de Bundesliga actief voor Freiburg en Borussia Dortmund. De aanvaller stond bekend om zijn goede techniek en spelinzicht. Op 29-jarige leeftijd moest hij vanwege een chronische blessure zijn voetbalcarrière beëindigen. Inmiddels is Decheiver in het bezit van het diploma TC-1. Drie seizoenen geleden begon hij zijn carrière als Hoofdtrainer bij Helios Deventer en sinds dit seizoen traint hij zaterdag 2de Klasser Vroomshoopse Boys.

Voorzitter van de BG Voetbal van de zaterdag 2de Klasser, Bennie van de Vegte is uitermate content met de komst van Decheiver: “we zijn er van overtuigd dat we een trainer in huis hebben gehaald die onze wederzijdse ambities waar kan maken. Het is een jonge trainer die een frisse kijk op voetbal heeft. Niet alleen richting het eerste elftal, maar ook naar de jeugd”.  Daarnaast heeft SVI de contracten met 2de trainer en keeperstrainer Henry Karrenbelt, trainer van het 3de Rene van Hoof, Hoofdjeugdtrainer Jan-Anne Bruins en C1-trainer Klaas Keen met één jaar verlengd.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Hoe kunnen ze nu in godsnaam een egel als trainer bij SVI nemen >:( >:(

    Niet normaal meer..

    Nou mij zullen ze niet meer zien bij het 1e van SVI…
    is er nu echt niets beters te krijgen???

  2. Ok hij verkoos WVF boven SVI. Niet geheel onlogisch lijkt me. Hij had wel goede resultaten bij Berkum-2 en was er populair. Maar als WVF wel in de 1e klasse komt is het natuurlijk een behoorlijke rookie. Daarvoor een 4e klasser ofzo. Idd niet heel veel bagage, maar wel eigenschappen die WVF goed kan gebruiken. Toen ik leider bij Berkum was (jaja) zag ik Be-Quick 2 eens tegen Berkum 2) dat niveau wat echt behoorlijk hoger dan dat van WVF-1 destijds.

Reageer