Zeer succesvolle open dag Stichting Zwols Dierenasiel - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Zeer succesvolle open dag Stichting Zwols Dierenasiel

Zwolle – Heel veel inwoners van Zwolle en o.a. de omliggende gemeenten zoals Olst-Wijhe, Raalte, Ommen en Hardenberg, hebben afgelopen zaterdag van de gelegenheid gebruik gemaakt om erachter te komen hoe een asiel er aan de binnenkant uitziet. Zo’n 400 bezoekers met een hart voor dieren en dierenwelzijn hebben op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur een bezoek gebracht aan het asiel en ruim 350 van deze bezoekers hebben daarbij van de gelegenheid gebruik gemaakt om een rondleiding door het asiel te krijgen.
Zonder uitzondering bleek dat bezoekers onder de indruk waren van het asiel en de aandacht en zorg voor Dierenwelzijn. Veel bezoekers hebben daarnaast nog gekeken naar een demonstratie van een hondentraining, kinderen konden op een enorm springkussen spelen of zich laten schminken met een dierengezichtje en zo was er voor ieder wat te zien en te doen in en buiten het asiel. Voor iedereen was er iets te drinken om weer een beetje warm te worden was er snert en glühwein. Verder kon je je lekker opwarmen bij de diverse vuurkorven wat onder deze winterse omstandigheden door velen werd gedaan.
Het Zwols Dierenasiel kijkt terug op een bijzonder geslaagde Open Dag waarbij er voor het eerst in de historie vele malen meer mensen dan dieren zich (tijdelijk) in het asiel bevonden.

Artikel delen:
Reacties 8
    1. Omdat we heel lang hadden gewacht tot we mochten knuffelen in de kittenkamer. Toen we werden geroepen om naar binnen te gaan, werd ie voor onze neus afgesloten. De kittens waren overprikkeld door al het geknuffel. Logisch hoor dat de deur dicht ging. Welzijn van de katjes staat voorop maar vooral voor Jesse was het een enorme teleurstelling!

Reacties zijn gesloten.