Kinder Sportspektakel in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum - Foto: PR
Foto: PR

Kinder Sportspektakel in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum

Zwolle – In de komende kerstvakantie wordt er in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum voor het eerst een Kinder Sportspektakel georganiseerd. Een gezellige middag vol sport, voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
Tijdens het Kinder Sportspektakel maken de kinderen kennis met volleybal, basketbal, zaalvoetbal, korfbal en karate. Onder begeleiding van vrijwilligers van verschillende verenigingen kunnen zij al deze sporten uitproberen. Deze eerste editie van het Kinder Sportspektakel vindt plaats op woensdag 3 januari van 13:00 – 16:00 uur. Tussendoor worden de kinderen getrakteerd op iets lekkers en na afloop krijgen alle deelnemers een vrijkaartje van Landstede Basketbal cadeau.
De entree voor deze sportieve middag is geheel gratis, maar aanmelden is wel verplicht! Aanmelden kan via de website van het Landstede Sportcentrum: www.landstedesportcentrum.nl
De Sportweek is een initiatief van het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum in samenwerking met SportService Zwolle, Volleybal Club Zwolle, SVI Zaalvoetbal, SVI Volleybal, VV Voorsterslag, ZAC Basketbal, Korfbalvereniging Sparta en Karatevereniging Budo Stichting Mossel-Boot. De activiteiten vinden plaats in het Landstede Sportcentrum aan Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.

Artikel delen: