Man mishandeld door provocerende jongeren

Een 21-jarige Zwollenaar is op maandagavond 7 januari mishandeld door een nog onbekende jongen. De man fietste rond 19.45 uur door de Hortensiatunnel waar hem de weg versperd werd door een groep jongeren die daar midden op het fietspad stonden. Desondanks lukt het de man om er, al laverend, langs te komen.

Toen de man de groep gepasseerd was, werd hij aangeroepen door de onbekende jongen die hem achterna rende. De man fietste weg richting Assendorp en werd op de Geraniumstraat door de onbekende jongen (die inmiddels bij iemand achterop de scooter was gestapt) ingehaald en met een vuistslag op zijn neus geslagen. De man moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis. De politie roept getuigen van dit voorval op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. Dit kan eventueel ook anoniem via Bel M, 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Ik ben daar gisteren om kwart voor acht langs gefietst, en heb de groep ook gezien. Ze maakten heel veel lawaai, schreeuwen enz. Was een grote groep minstens 10 man. Best bizar, want ik dacht nog kijk ze maar niet aan want anders krijg je problemen…en hoppa, dus letterlijk seconden later werd er iemand mishandeld. Toen ik er langs fietste liep een getinte jongen ze tegemoet, die er denk ik niet bijhoorde maar ze wel goed zal hebben gezien denk ik. Verder moeten er meer getuigen zijn want er fietsten redelijk wat mensen. Ik weet wel dat iemand uit de groep een witte muts op had, dat kon ik zien van een afstandje. En allemaal donker gekleurde jassen.

 2. Sooo heb jij mazzel gehad! Kun je de politie niet helpen met wat je gezien hebt? Het is daar in het verleden wel vaker bingo geweest, vaak groepen tegen 1. Hoe zit je dan in elkaar??

 3. Dat meisje wie verkracht werd onder deze tunnel. Ook al zo’n lelijk verhaal. Vriendin van me is daar ook belaagd door 2 gasten, gelukkig kon ze een flinke zaktrap uitdelen. (kickboxen helpt kennelijk!)
  Van Karnebeektunnel idem, aanrandingen etc. Een vriend van me zag er laatst nog een of andere mafkees met een enorm mes rondzwalken….

 4. Nou, Zwolnja, dan zijn we elkaar wellicht nog voorbij gefietst. Ik zag maandagavond ook het één en ander wat me niet helemaal pluis leek.
  Helaas heb ik niet goed genoeg opgelet om een duidelijk signalement af te kunnen geven. Ik ben nog te nieuw hier om te weten dat het daar zo opletten geblazen is!
  Wat een tuig!

 5. En hoe ze die tunnels veiliger kunnen krijgen? Nou, om te beginnen de politie er gewoon eens af en toe doorheen laten fietsen. En dan NIET op een motor, maar gewoon op de fiets!

 6. Ik heb het ook koud als ik op de fiets zit en mijn lease auto thuis laat staan. Maar het is wel gezond! 😀
  En in mijn dagen als postbode heb ik wel meer kou gekend dan die pliesie agentjes denk ik.

 7. politie in burger er doorheen laten gaan….dan zijn de agentjes niet zo stoer meer…..maar dan kan er wel ineens wat aan gedaan worden,let maar es op. het word tijd dat die flinkerds uit de groep allemaal eens individueel aangepakt worden en ik wil daar wel aan meewerken hoor >:(

 8. Ik ben voor! 8)

  Hoe kun je nou niks beters met je leven te doen hebben dan anderen het leven zuur te gaan maken?

  Overigens is er verder nog niets bekend of wel? Bijvoorbeeld of het de jongeren bewust om deze persoon te doen was. Of ze elkaar kenden… Dat soort zaken.

Reageer