JobGroup voor werkzoekenden start in januari

JobGroup voor werkzoekenden start in januari

Zwolle – Stichting Voor Elkaar Zwolle biedt ook in 2018 weer JobGroups aan voor werkzoekenden. Een JobGroup bestaat uit zeven bijeenkomsten van twee uur, waarin deelnemers hun krachten en valkuilen ontdekken en leren hoe ze zichzelf kunnen presenteren tijdens een sollicitatie.

11 Januari gaat er een JobGroup van start. In een JobGroup gaan Zwolse werkzoekenden, onder begeleiding van twee getrainde vrijwilligers, aan de slag met thema’s rondom het zoeken van werk. De bijeenkomsten kennen een vaste structuur met een mix van ontmoeting, inspiratie en samenwerking. De JobGroup-bijeenkomsten zullen plaatsvinden op donderdagmiddagen 11, 18, 25 januari; 1, 8, 15 en 22 februari van 13.30 – 15.00 uur. Er zijn op dit moment nog plekken vrij.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.voorelkaarzwolle.nl/jobgroups of bellen naar 06 25 36 03 55. Aanmelden kan eveneens via zowel de website als telefoon. Oud JobGroup deelnemers bevelen de JobGroups van harte aan. Voor Elkaar Zwolle is een stichting die helpt vanuit de verbondenheid tussen Zwollenaren. Binnen het project JobHulpMaatje worden JobGroups georganiseerd, maar ook is er de mogelijkheid om (erna) individuele begeleiding van een maatje te krijgen.

Artikel delen:

Reageer