Nieuw P&O-café in Zwolle

Vanaf 5 februari 2008 start in Zwolle het P&O-café: Een netwerkbijeenkomst georganiseerd door NCP HRM advies en Interim B.V. en Unique uitzendbureau.

Deze eerste bijeenkomst van P&O café Zwolle staat in het teken van een interessant thema. Mr. Astrid Baremans, advocaat bij Nysingh advocaten-notarissen duikt samen met de P&O-ers in: Arbeidsongeschiktheid, reïntegratie & WIA. Doel van het P&O café is om P&O’ers van bedrijven uit Zwolle en omgeving, in een informele sfeer kennis en ervaringen te laten uitwisselen. De avond bestaat uit twee delen.

Het eerste deel van de avond wordt veelal verzorgd door een gastspreker. Aansluitend vindt er een borrel plaats waar men gezellig kan netwerken, napraten en ervaringen uitwisselen.

Unique Uitzendburo en NCP HRM organiseren al bijna vijf jaar succesvol het P&O-café in Apeldoorn en gaan dit initiatief nu ook uitbreiden naar andere plaatsen in Nederland, te beginnen met Zwolle.

Het P&O-café vindt vanaf februari 2008 eenmaal per twee maanden plaats en is exclusief bedoeld voor P&O-ers werkzaam in dienst van bedrijven.

Deelname is gratis, de locatie is; ZYN eten, drinken, dansen Nieuwe markt 21-22 Zwolle.

Aanmelden kan via: http://hr.cafe.hr.netwerk.ncphrm.nl/ of via NCP HRM; 088 – 304 04 04.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer