Scooterbestuurster gewond door ongeval met taxi - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Scooterbestuurster gewond door ongeval met taxi

Zwolle – Donderdagavond heeft rond 22.10 uur op de Menno van Coehoornsingel een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een taxi.
Zowel de scooter als de taxi liepen schade op. De bestuurster van de scooter liep door het ongeval een hoofdwond op en is met een ziekenauto naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

Artikel delen:
Foto's 3
Scooterbestuurster gewond door ongeval met taxi - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Scooterbestuurster gewond door ongeval met taxi - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Reacties 9
  1. Tsja, die scooters.. Vanmorgen blijkbaar ook een ongeval met een scooter vlakbij 't Kerkbrugje. Scooter rijders hebben 't blijkbaar moeilijk in het verkeer.

    1. Ben daar vlak in de buutt bijna plat gereden door zo'n jakkeraar in zo'n blikken doos…ik reed heel rustig, had mijn lamp aan etc…maar die blikken doos moest en zou op eens afslaan de parker garage in… keek absoluut niet naar tegemoed komend verkeer… auto's weren uit de binnen stad lijkt me de oplossing…het ligt meestal niet aan de scooter of fietser…maar aan niet opletten door automobilisten, die vaak veel te hard rijden.

  2. Tsja die automobilisten, vorige maand werd ik bijna plat gereden door zo'n jakkeraar, sloeg vlak voor me ploteseing af naar de parkeergarages (daar vlak in de buurt), mij als tegoemoedkomende scooter zag hij/zij volledig over het hoofd..ik reed rustig, had mijn lamp aan en het was overdag… houd je hoofd er bij als je auto rijdt… niet al met de gedachten bij je eindbestemming, maar bij de weg..

  3. Auto's uit onze mooie stad inderdaad. Hier te beginnen https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://deswollenaer.nl/rondje-swolle/nieuwe-markt-zwolle-wordt-plein-van-de-liefde&ved=2ahUKEwjOhaKN4ozYAhWK8RQKHYCbCyEQFjAQegQIAhAB&usg=AOvVaw2C0pxMfBLc4FbZvP8yzc5I
    Maar dat gaat niet lukken met die egocentrische VVDers als de (inmiddels toch wel?) bejaarde Van de Kooy. Die overigens wekelijks een podium krijgt bij de krant uit deze link. Moest even snel en het doel heiligt de middelen. Dus even sorry voor dat reclameblaadje.

  4. Historische binnensteden zijn gewoon niet geschikt voor autoverkeer. Echt iets voor de VVD om zo'n eenvoudig feit te negeren.

Reacties zijn gesloten.