Jubileumfeest Debka met reunie-tintje

Debka nodigt oud-leden en -dansleiders uit voor het ‘GOUD VAN OUD’ op zaterdag 26 januari van 13.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum de Weijenbelt.

Internationale dansvereniging Debka bestaat 40 jaar. Op zaterdag 26 januari organiseren we een dansmiddag met een reunie-tintje. Een groot aantal dansleiders en dansleidsters die ooit bij Debka danslessen hebben gegeven zullen hun favoriete dansen aanleren. Zo zullen Kees Bokel, de dansleider van het eerste uur, Emmy Bakker, Marjolein van Vliem, Rita Timmers, Jeanne Hartveld , Gerda van de Streek en Miriam Gadovnik ons dansen aanleren. Ook de huidige dansleidsters Iris Hoop en Saskia Reinders zijn van de partij.

Met een dergelijk groot palet aan dansleiders zal het een onvergetelijke en zeer gevarieerde dansmiddag worden. We hebben al heel wat informatie uit de oude doos bijeen gehaald, maar we nodige iedereen uit om foto’s of andere mooie herinneringen mee te nemen. We hopen dat veel oud-leden erbij kunnen zijn om weer eens lekker te dansen, maar ook elkaar te ontmoeten.  Zegt het voort.

Voor opgave en informatie kunt u bellen met Lucy Houtzager 038-4547066 of mail naar debkazwolle@steigan.net. Zie ook de website www.debkazwolle.nl. De kosten zijn € 5,-.

Artikel delen:

Reageer