Tweede editie Hart voor Zwolle Cup

Tweede editie Hart voor Zwolle Cup

Zwolle – Op donderdag 21 december vindt de tweede editie van de Hart voor Zwolle Cup plaats. Tijdens dit toernooi, georganiseerd door Stichting Hart voor Zwolle, strijden 18 teams om deze felbegeerde cup. Met het toernooi zamelt de stichting geld in om kwetsbare Zwollenaren zonder netwerk te kunnen helpen. “Sport is een ultiem middel om mensen met elkaar te verbinden, en dat is waar wij ons elke dag voor inzetten”, zegt Nathan van Dam van Stichting Hart voor Zwolle.

Uit het aantal deelnemende teams blijken wel de ambities van Stichting Hart voor Zwolle: van 8 deelnemende teams vorig jaar naar 18 teams bij de huidige editie. Dit jaar doen er niet alleen bedrijven teams mee, maar zijn er ook teams bestaande uit vluchtelingen en daklozen. “Het toernooi is niet alleen een gezellige afsluiting van het jaar voor de bedrijven, maar we willen ook laten zien wat onze vrijwilligers voor de stad betekenen.”, vertelt Nathan.

Net als vorig jaar stelt Landstede Sportcentrum haar prachtige locatie beschikbaar voor de Hart voor Zwolle Cup. Na een sportbuffet voor deelnemende teams starten om 19:00 de wedstrijden. De avond wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een borrel met live-muziek. Alle Zwollenaren zijn van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen.

Artikel delen:

Reageer