Vrouw steelt kleding uit fietstas Assendorperstraat

Vrouw steelt kleding uit fietstas Assendorperstraat

De politie heeft beelden vrijgegeven van een vrouw die spullen steelt uit een fietstas in Zwolle. In de fietstas zit een tas met kleding ter waarde van 300 euro.

De politie heeft het gezicht van de dievegge nu nog onherkenbaar gemaakt. Als ze niets van zich laat horen, worden haar beelden openbaar gemaakt. De politie vermoedt dat het niet de eerste diefstal is voor deze vrouw.

Assendorperstraat
Ze is gefilmd in de Assendorperstraat in Zwolle. Daar heeft een vrouw een fiets gestald voor een juwelierszaak. De onbekende vrouw loopt eerst langs de fiets, loopt enkele meters door, om toch terug te lopen. Ze maakt vervolgens de klep van de fietstas open, pakt de tas met kleding eruit en loopt nonchalant door. In de tas zitten een jurk en een broek.

Tips?
Bent of kent u de vrouw? Bel dan meteen de tiplijn van de politie: 0800 – 6070 (gratis nummer)

Update 20 december 2017: De vrouw is inmiddels herkend. Bedankt voor het meekijken!

Artikel delen:
Reacties 61
 1. Ieder mens weet toch dat je tegenwoordig niks meer in je fietstas kan laten zitten! Beetje dom, en zeker met zn waarde aan kleding! Maar nu verwachten ze dat we aan de benen kunnen zien wie deze vrouw is?


  ⚠️ Meld

 2. Bovendien zijn er zoveel dingen van “deze tijd ” die ook niet normaal zijn en en waar we ons ook niet bij neer moeten leggen.Dus laten we dit delen zodat “mevrouw ” verteld kan worden dat je van andermans spullen af moet blijven


  ⚠️ Meld

 3. tikje van uitdagen toch als je dat in je fietstas laat zitten en dan zielig doen neee maar ik vind ook blij met je poten van ander mans spullen af klaar ja ik zeg er veder niks over en hoe moet vrouw herkennen als je haar gezicht niet kan zien hahaha fijne kerstdagen en gezond 2018 allemaal


  ⚠️ Meld

 4. Anita look a like, dus met witte sportschoenen, strakke grijze jogginsbroek en een donker gekleurde korte jas. Waar Sjon is? Geen idee? Vast in de cafetaria om de hoek.


  ⚠️ Meld

 5. Ik had laatst voor Euro 3.000 een Lorus horloge en 3 ipads mini 4 gekocht. Daarna ging ik nog even naar de cafetaria voor een balletje gehakt. Ik neem de zojuist gekochte goederen achter in mijn fietstas. Die sleep je natuurlijk niet mee naar de cafetaria als je snel even een snelle hap besteld. Logisch.

  Wat denk je toen ik terugkwam van de cafetaria met mijn balletje breed? Fiets weg. Inclusief alles. Stom van me had ik maar op slot moeten zetten.


  ⚠️ Meld

 6. ik heb al 15 jaar spullen in de fietstassen zitten, nog nooit iets uitgehaald, de allerduurste dingen haal ik er uit, ook mijn dure fietsen zijn nog nooit gestolen.


  ⚠️ Meld

 7. We zullen er voor moeten waken,dit niet normaal te vinden.In de fietstas te laten zitten is niet handig , maar het zal je zelf overkomen misschien wordt het dan anders over gedacht en geschreven.


  ⚠️ Meld

 8. Alles is bij mij al eens gestolen geweest. Mijn regenjas, regenbroek en ja hoor zelfs de fietstassen. Ook mijn fiets is weleens gestolen maar eerlijk is eerlijk. Gelukkig zijn de Nederlandse daders wel gepakt door de Politie. Hetzij op heterdaad hetzij door getuigenverklaringen en/of beelden achteraf.


  ⚠️ Meld

 9. Als je ook zo onvoorzichtig omgaat met je spullen dan is dat ook vragen om problemen. En natuurlijk staat ze het hardst te sjanken bij de Polisie en haar verzekeringsmaatschappij. Dit is toch gewoon dom dom dom.


  ⚠️ Meld

 10. Je hebt groot gelijk Melissa Donders. Het is ook niet van deze tijd (althans dat zou niet van deze tijd moeten zijn) dat teveel mensen armoede lijden. En op deze manier geef je wel aanleiding. T is niet zo als het hoort, maar sorry hoor als je voor 300 euro in je tas laat zitten dan moet je zelf ook maar op de blaren gaan zitten. Hoop dat ze ervan geleerd heeft


  ⚠️ Meld

 11. Idd… Ik zou zsm naar huis rijden
  En ’t koesteren wat men allemaal wel niet kan doen met 300€ pfoi
  Dan zou ik kleren voor bijna elke dag ’n setje hebben 😇🤭


  ⚠️ Meld

 12. Ach, en als ze gepakt wordt kan ze een paar uurtjes gaan schoffelen. Met de huidige rechters verandert er toch niets. Iedere dag schietpartijen, overvallen, mishandelingen, diefstallen. Fijn land geworden…..


  ⚠️ Meld

 13. He Beste Veldwachter. Ik denk van NIET wat je voorstelt.Eerst maar eens duidelijk, wat precies het is.
  En Uh beste Zwollenaren, wat je in je fietstassen bij ’t winkelen overlaat aan … Of de BERICHTEN over zakkenrollers niet begrijpt…. Eigen schuld, dikke bult.
  Ik denk dat hier geen, GEEN, sprake is van een misdrijf of overtreding. Mocht je dat wel denken,
  lees het Handboek soldaat er zorgvuldig op na.
  Verwijten treffen deze Mevrouw denk ik niet. De sufferd die dingen in de fietstas …. ONGELOOFELIJK.

  Op de man wat je niet kwijtwilt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.