Diefstal bij drie amateurclubs in Zwolle

Diefstal bij drie amateurclubs in Zwolle

Zwolle – Afgelopen weekend hebben zeker drie Zwolse amateur voetbalverenigingen te maken gehad met diefstal. Het gaat om Be Quick ’28, VV Berkum en SV HTC. In alle gevallen zijn de dieven de kleedkamers binnen gedrongen en hebben hier vooral sportkleding weggenomen.
Be Quick ’28 laat op hun site weten dat op zaterdagmiddag 16 december, tussen 14.30 en  15.40 uur, drie, maar mogelijk meer, voetbaltassen weggenomen zijn uit het tassenrek in de hal van de kantine aan het Stadionplein. Twee van de drie tassen zijn teruggevonden in de buurt van het sportpark, in een sloot bij het Roodhuizerpad en bij de Thorbecke SG. Uit een van de tassen is een paar gele voetbalschoenen ontvreemd. Ook bevond zich in een van de tassen een gezamelijke spelerspot met een inhoud van zeshonderd euro. De derde tas is tot op heden nog niet gevonden.
Ook VV Berkum laat op hun website weten dat leden van de vereniging gedupeerd zijn door diefstal van persoonlijke eigendommen. Het gaat om diefstal uit de kleedruimte op de accommodatie en trainingslocatie van De Pelikaan.
SV HTC heeft laten weten dat ook bij hen verschillende dingen zijn ontvreemd, waaronder dure kleding.
De voetbalverenigingen hebben aangifte gedaan. Be Quick ’28 overweegt het installeren van camera’s.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Maar liefst ZESHONDERD Euro aan contant geld weggenomen uit een tas bij Be Quick'28.

  En dan blijven ze nog stellig ontkennen dat er niet (zwart) betaald wordt. Of was het opbrengst van de JUMBO actie. Dat zou dan wel heel toevallig zijn. Nou maar hopen dat ze ooit nog iets terug zien van dat geld. Oppakken die dader(s).

  1. die 600 € was van de spelerspot
   eind van het jaar , 15 man 4 tientjes ,p.p. voor etentje bij de wok?
   denk wel dat ze het geweten hebben dat er ingezameld was

 2. Jezus en ik vond kleding twv 300,00 uit fietstassen stelen al ontzettend dom van het slachtoffer. Dit is nog veeeeeul dommerder.

 3. Klopt passant vaak zijn het insiders. Zou het die ex verdediger van BQ28 mannen 1 kunnen zijn? Die gebruikte toch verdovende middelen. Ik ga de naam hier niet noemen, maar je weet vast wel wie ik bedoel.

 4. @ Peter R

  Als je van die onzin gaat roepen, dan zou ik me eerst beter laten informeren, dit was een tas van de speelsters van Dame 2.
  Jammer dat jij je frustratie weer op Be Quick af reageert.

 5. Ik heb geen elftal genoemd volgens mij dat eigenaar was van die tas of vergis ik me ditmaal?

 6. Ik kan concluderen uit je opmerking dat ze niet betalen bij Vr2.

  Maar daarmee geef je heel duidelijk aan dat ze dat wel doen bij andere teams. Laten we eerlijk en openhartig zijn. Vr1 en Ma1 worden toch gewoon betaald. Al dan niet boven de tafel. Zijn we het daar over eens.

  Dat is overal zo hoor. Dat hoef je toch niet te ontkennen.

  1. Ha!
   De drogredenen: “Het is algemeen bekend dat…” en “Iedereen weet dat…” worden uitgebreid met “Dat is overal zo hoor. Dat hoef je niet te ontkennen”.

   Vind ik ook wel een goeie.

 7. @ peter r

  Jou woorden waren dan blijven ze ontkennen dat er zwart betaald wordt…
  Maar wat je ook bedoeld, het blijft een triest verhaal dat dit gebeurd is.
  En hoop dat ze de daders snel pakken.

 8. Ze hebben in ieder geval geen geld bij Berkum gejat want daar vallen ze dood voor een dubbeltje,
  Wortelsapvereniging.

  1. Ha!
   De drogredenen: “Het is algemeen bekend dat…” en “Iedereen weet dat…” worden uitgebreid met “Dat is overal zo hoor. Dat hoef je niet te ontkennen”.

   Vind ik ook wel een goeie.

 9. Jas van mijn zoon is terecht (HTC), rijbewijs scooter hadden ze op het schoolplein gedropt in de Aalanden, dus mensen uit Zwolle

Reacties zijn gesloten.