Meander Bigband viert 2e lustrum met muziekfestival

Deze maand is het precies 10 jaar geleden dat het schoolorkest van het Meander College is opgericht. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, wordt dit groots gevierd in Odeon met een festival en een galaconcert op zaterdag 19 januari a.s.

’s Middags wordt er op twee podia een festival gehouden met 16 bands. Alle optredende groepen hebben één of meer (oud)-leden van de Meander Bigband in de bezetting spelen. Velen van hen zijn inmiddels professioneel of studeren nog aan een conservatorium of rock-academie. Naast het festival vindt er een reünie plaats met oud-leden. Zij zullen ’s avonds in het galaconcert opnieuw hun rol in de bigband vervullen tijdens het optreden van de Reunion Bigband. Uiteraard zal de huidige Meander Bigband ook niet ontbreken op het galaconcert.

Het festival is gratis toegankelijk en vindt zaterdagmiddag 19 januari plaats. Het galaconcert begint om 20.00 uur in de schouwburgzaal en kost €5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van het Meander College, 038 – 4533904. Meer informatie: www.meanderbigband.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. afro beat jazz funk
  afrobeat from Holland

  Hi,
  I am Yusuf, a Ghanaian percussionist and bandleader living in Amsterdam, Holland. With my band Zuluwannsago we play afrobeat, funk and jazz on Dutch festivals and in clubs, and we would like to go abroad!
  Here http://www.youtube.com/zuluwannsago you’ll find some recent videos from a Jazz festival in Holland where we performed. And this is my website:http://www.yusufsbeat.nl/. It’s in Dutch, but some parts are translated in English (you’ll find a button left on top).
  I also have a profile on myspace: http://www.myspace.com/zuluwannsago
  I hope you’ll find my music interesting and we can do some business together!
  Please do let me know what you think about it.
  Thanks and greetings,
  Yusuf Nuweku

Reageer