Laatste twee kavels in de verkoop in Westenholte

Laatste twee kavels in de verkoop in Westenholte

Zwolle – Westenholte heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sfeervolle wijk waar het prettig leven is. Veel nieuwe woningen zijn al gerealiseerd. De gemeente brengt vanaf 10 januari 2018 de laatste twee kavels in de verkoop. Onlangs is hiervoor het bestemmingsplan gewijzigd. Deze kavels liggen aan de Voorsterweg. Het gaat om mooie grote kavels die elk geschikt is voor een vrijstaande woning.
Wie belangstelling heeft, kan de verkoopbrochure en het inschrijfformulier downloaden op www.zwolle.nl/kavels. Inschrijving is mogelijk van 10 januari 2018 tot en met 29 januari 2018 tot 16.00 uur. Meer informatie over deze procedure is te vinden in de verkoopbrochure. De kaveltoewijzing vindt plaats door de notaris in een openbare zitting op dinsdag 30 januari 2018 om 16.00 uur in het Stadskantoor van de gemeente Zwolle (Lübeckplein 2). Zijn er meer gegadigden voor dezelfde kavel, dan vindt er een loting plaats. Dit gebeurt volgens het lotingsreglement gemeentelijke woningbouwkavels.
In Westenholte is al veel ontwikkeld de laatste jaren. Nieuwe woningen zijn gebouwd en het Autismehuis, het woonzorgcentrum Westenhage en een nieuw wijkcentrum met sporthal (Ontmoetingscentrum Het Anker) zijn gerealiseerd. Bewoners hebben praktisch alles om de hoek. Scholen, winkels, maar ook rust en ruimte. De kavels die nu in de verkoop komen, zijn onderdeel van de afronding van de inrichting van het gebied. Deze twee liggen naast de vier kavels die afgelopen voorjaar in de verkoop gingen.
De twee kavels verschillen licht in afmeting. Een kavel heeft een afmeting van 1045 m2 en een kavel is 1297 m2 groot. De prijzen zijn vanaf € 239.765,– excl. BTW. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met mevrouw C. Bredewout, kopersbegeleider van de gemeente Zwolle via (038) 498 28 67. Zij verzorgt ook de verkoop van de kavels.

Artikel delen:

Reageer