Auto te water, veroorzaker doorgereden

Auto te water, veroorzaker doorgereden

Zwolle – Vanmorgen vond er omstreeks 6.30 uur een aanrijding plaats. Door de aanrijding raakte een van de betrokken voertuigen te water, de bestuurder van de andere auto is doorgereden zonder de te water geraakte bestuurder te helpen en zonder zijn/ haar gegevens achter te laten.

Bovengenoemde aanrijding vond plaats op de Oude Wetering te Zwolle.

Heeft u deze aanrijding zien gebeuren?
Heeft u rond dit tijdstip een beschadigde auto zien rijden in de buurt van de plaats van het ongeval?
Heeft u andere informatie die mogelijk interessant zou kunnen zijn omtrent deze aanrijding?

Zou u dan contact met de politie willen opnemen? Dan kan via 0900-8844.U kunt daarbij het volgende procesnummer doorgeven: 2017585150.

De bestuurder van de te water geraakte auto is met de schrik vrijgekomen.

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Wat een kl…tzak! Gelukkig is doorrijden na een ongeluk strafbaar. Volgens mijn “geen hulp aan slachtoffer in nood” ook nog eens. Maar ja, alles zal afhangen van wat (de schijnbaar) enige inzittende zich nog herinnert van die hufter(s) en de auto.

  Alle hoop op het effect van die herinnering!

  1. L*l, afgelopen zondag zijn er nog twee dames uit Zwolle verdronken nadat ze te water zijn geraakt. Als je reactie als grap is bedoeld, dan is die volkomen misplaatst. Als je het meent, ben je een gevaar op de weg met je eigenrichting.

  1. Ik hoop dat ze hem of haar nog voor kerst te pakken krijgen. Dan mogen ze die gelijk achter slot en grendel zetten en dan is er pas na de jaarwisseling iemand beschikbaar voor verhoor.

 2. Hm, Dames in Zwolle te water geraakt ? Niet meegekregen. Leg vooral uit Joris. Oproepjes richting eigen verantwoordelijkheid met onverantwoorde toestanden….. Bejaarde Dames op de electro scheur fiets wellicht ?

 3. Hikje je reageert hier nu tweemaal volkomen ongepast. Als je niet weet waar het over gaat waar Joris je voor waarschuwt zoek het dan even op hier op de weblog of in de landelijke pers en ga je excuses dan maar aanbieden. Ik vind je vaak al ongenuanceerd hier met vrijwel al je reacties maar dit is wel je dieptepunt.

 4. Opnieuw vraag ik me af of het wel echt Hikje is die reageert. Dit soort teksten ben ik niet van hem of haar gewend, zelfs niet wanneer het om religie gaat.

  1. Hier op WLZ is iemand die namen misbruikt van mensen die hier al langer op WLZ aanwezig zijn. Een voorbeeld daarvan is iemand die b.v. onder de naam “Jasper Bruins” reageert. Onder een IP hide reageert hij op bepaalde topics en reacties van mensen op WLZ. Omdat hij steeds wisselt van IP, krijgt hij op die manier ook steeds een andere Avatar, waarop het lijkt,, dat het steeds om een ander persoon blijkt te gaan.

 5. Hmm. Ik sprak zojuist Hikje. Deze persoon bestaat niet beweerde ze. Het is iemand anders met dezelfde naam, misschien , maar zeker niet dit hikje. Lezende ‘afgelopen zondag zijn er nog twee dames uit Zwolle verdronken nadat ze te water zijn geraakt’ Lastig om echt nieuws van nep news te maken 🙂

  1. Als je de eerste Hikje niet bent, dan is het wel toevallig dat je dezelfde rare manier van reageren hebt. Waar slaat je reactie op?

 6. Snikje.

  Wat Hikje probeert voor het voetlicht te krijgen vrees ik, is dat shit nou eenmaal happens. Oorzaken;
  dom met tech omgaan, appen op de meest ongepaste momenten. Religie, waardoor mensen elkaar met wat ze maar kunnen te lijf gaan.

  Beetje perspectief bij het appen overal en altijd en in elke omstandigheid. Bedenk dat we van ver komen.
  Zestigduizend jaar van natuurlijke selectie op ‘attentie’ van ons aapjes. Aapjes die niet de attentie
  op de omgeving hadden, tsja, pech. Geen nakomelingen.

  En nu kunnen we ons mobieltje niet negeren.

  En nu kunnen we ons mobieltje niet negeren.

  En nu kunnen we ons mobieltje niet negeren.

  En nu kunnen we ons mobieltje niet negeren.

  En nu kunnen we ons mobieltje niet negeren.

  (voor de zekerheid 5x). Ik vat ‘t. Jij ook ?

  Ik weet overigens niet de oorzaak van dit tragisch ongeval.

  1. Als je het artikel leest, weet je wel hoe die auto te water is geraakt. Door een aanrijding. Die persoon is doorgereden. Doorrijden na een ongeval is een misdrijf. Geen hulp bieden aan iemand in nood eveneens. Hoe de aanrijding heeft plaatsgevonden is onduidelijk, maar dat de aanrijden fout zit, niet.

 7. De locatie leent zich er ter plekke ook wel voor. Het is er krap zo vlak voor de bocht en als je dan net verkeerd de bocht om komt dan ben je het haasje. Dat wil neit zeggen dat je dan geen fatsoen kan tonen om uit te stappen en hulp te bieden.

  Dat gezegd zonder getuige of wederpartij blijft het gissen wat er nou precies gebeurd is en vind ik dit verhaal eenzijdig geschreven

Reageer