Koekenactie voor nieuwe jongerengroep de Uiverstampers

Koekenactie voor nieuwe jongerengroep de Uiverstampers

Zwolle – Voor de carnavals vierende kinderen bestond altijd een groot gat tussen de kindervereniging de Eipiepers en het volwassen carnaval. Net als op verjaardagen bij familie was dit een leeftijdsgroep die niet meer aan ‘de kindertafel’ hoorden, maar ook nog niet volwassen waren.

Voor deze groep carnavals vierende tieners in nu een eigen clubje opgericht: De ‘Uiverstampers’. Dit jaar heeft de nieuwe groep tieners zich aan de Stadsprins en de rest van CV De Eileuvers gepresenteerd tijdens de Interne Receptie. Dat het een schot in de roos was om deze groep te gaan vormen bleek wel aan het aantal tieners dat voor de Stadsprins verscheen. De groep van inmiddels 16 jongeren zal in Sassendonk diverse (alcoholvrije) carnavalsfeesten bezoeken en uiteraard ook meedoen in de optocht. De enthousiaste groep nodigt andere jongeren vooral uit om zich aan te sluiten wanneer zij met hen het carnaval willen beleven. Om de jongerengroep een financiële bodem te geven voor de kleding en geplande activiteiten tijdens en rondom carnaval is een koekenactie opgezet. De koeken zijn aan te schaffen via: http://eileuvers.nl/koop-uiverstamper-kruidkoek/
• 1 kruidkoek voor 3 euro
• 2 kruidkoeken voor 5 euro
• Of de speciale Prins Decibel.nl actie (alleen dit jaar):
4 kruidkoeken voor 11 euro!

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Prima natuurlijk, katholieke gekheid van de koude grond. Doe mij maar 6 kruidkoekjes. Maar zucht, Moslims zijn echt fout snappen ons allen. Maar de meeste Zwollenaren snappen denk ik nog niet dat Katholieken net zo fout zijn. Bekijk de foto bij dit bericht eens. Als je daar niet de koude rillingen van krijgt …. Volgens mij een heel duidelijk gevalletje van katholiekie shit.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.