Hedon verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017 - Foto: Jan Peter Jansen
Foto: Jan Peter Jansen

Hedon verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017

Zwolle – De 100.000ste bezoeker die Hedon in 2017 mocht ontvangen kwam over de drempel van het poppodium voorafgaande aan het optreden van local heroes Paceshifters. Het was al een week duidelijk dat deze week de magische grens van 100.000 bezoekers gepasseerd zou worden maar nog niet precies bij welke show deze mijlpaal bereikt zou worden. Met dit recordaantal bezoekers wordt het record van 2016 ruimschoots overschreden, in dat jaar mocht Hedon 88.000 bezoekers verwelkomen.

Even na half acht liep Martin Stedeling niks vermoedend over de drempel van het Zwolse poppodium waar hij werd onthaald met confetti, champagne en een groot bord. “Ik ben door een vriend als verassing meegenomen en voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging wat ik natuurlijk al te gek vond. Dit ontvangst is natuurlijk helemaal mooi!”. Dat de bezoekers van Hedon uit het hele land komen blijkt wel uit de woonplaats van Stedeling: deze muziekliefhebber is woonachtig in Amsterdam.

Het genoemde totaalaantal van 100.000 bezoekers is het aantal bezoekers die dit jaar over de drempel van Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling zoals de shows bij Zwolse Theaters en het Bruis concert.

Artikel delen: