VV Berkum
VV Berkum

Raymond Schuurman gaat Berkum trainen

Zwolle – Raymond Schuurman wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 hoofdtrainer van hoofdklasser VV Berkum. De 50-jarige Zwollenaar staat nu nog aan het roer bij eersteklasser ASV Dronten.

“Ik hoop de positieve lijn die Berkum heeft gerealiseerd door te zetten,” kijkt hij vooruit. “De positie in de hoofdklasse moeten we behouden, maar misschien kunnen we ook verder omhoog kijken.” Raymond Schuurman heeft een ruime ervaring als trainer bij onder meer Alcides, Sparta Nijkerk, Go-Ahead Kampen en SV Zwolle. Hij is niet alleen in het bezit van het diploma Trainer Coach 1, vereist in de hoofdklasse, maar heeft ook de papieren om te werken als Coach Betaald Voetbal. Voor dat diploma liep hij stages bij onder meer PEC Zwolle, Manchester City, Feijenoord en ADO Den Haag.

Berkum is voor Schuurman zeker geen onbekende club want hij was er al eerder, van 2001 tot 2004, hoofdtrainer. In zijn eerste seizoen promoveerde hij toen met zijn selectie naar de eerste klasse. In de jaren ’80 en ’90 kwam hij als speler uit voor Berkum, Be Quick ’28, HTC en de jeugd van PEC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Was er nou niets beter te krijgen voor deze mooie club. Alcides..ontslagen. Geen chemie. Sparta Nijkerk na 4 puntjes ontslagen, Go Ahead Kampen ontslagen. Geen goede voetballer geweest en helaas ook bewezen geen goede trainer te zijn. Ze hadden voor een jonge ambitieuze trainer moeten kiezen en niet voor een zgn papiertje Coach betaald Voetbal…Ik houd mijn hart vast….


  ⚠️ Meld

 2. Welkom terug. Alweer een kind van de club. Hij kan gewoon aanblijven als vv Berkum weer kampioen wordt. Hij beschikt over de juiste papiertjes en is net als in zijn actieve voetbaltijd keihard en duidelijk. Dat heb je nodig in de top. Verstandige keuze. Ik drink er alvast eentje op.


  ⚠️ Meld

 3. Och jee, we zijn nog niet eens begonnen aan de tweede helft en het gezeik begint al weer!
  Triest, maar toch fijn dat jullie er nog steeds zijn in deze voor jullie sombere periode.
  Beter een negatief geluid, dan doodse stilte.
  Ik wens jullie hoe dan ook een tevreden 2018!


  ⚠️ Meld

 4. Gaan er ook weer gezonde broodjes geserveerd worden aan de nieuwe trainer van Berkum.
  Want dat is traditie bij de wortelsapvereniging.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.