Brand verwoest kamers in pand Bartjensstraat

Zaterdagmorgen rond 11.50 uur ontstond er op een zolder bij een pand aan de Bartjensstraat in Assendorp brand. In het pand waren vier kamer-appartementen aanwezig. Het dak moest er uiteindelijk aan geloven.

Na een aantal minuten sloegen de vlammen door het dak naar buiten. De brandweer kon voorkomen dat de begane grond in vlammen op ging, maar niet dat een gedeelte van het dak instortte. De benedenverdieping liep veel rook- en waterschade op. Een woordvoerder van de brandweer kon nog niet aangeven wat de oorzaak van de brand is geweest. Daar werden geen mededelingen over gedaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De huurders van de appartementen kunnen voorlopig niet terug in hun kamer. Op Oudjaarsavond gingen er ook al een aantal studentenkamers in vlammen op door een heftige brand in Het Wapen van Overijssel.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Toen ik dit vertelde aan een maat vroeg hij mij of dat toevallig het huis was waar ze zie ochtend met dakdek spullen bezig waren (gasflessen enzo). Ik hoef de reden niet meer te horen van brandweer/politie…

Reageer