Zwolse straat wint samen € 100.000,-

Zwolse straat wint samen € 100.000,-

Zwolle – Op de website van de Postcodeloterij is bekend gemaakt dat een buurtton gevallen is op de postcode 8011 KN in Zwolle.

Alle spelers wonende in de Wiecherlinckstraat huisnummers 146 t/m 180 zullen meedelen in deze prijs. De prijs wordt verdeeld onder het aantal loten dat gekocht is door deze bewoners.

Artikel delen:
Reacties 35
 1. Felicitaties aan de gelukkigen!
  Hoeveel zouden het er zijn? Het gaat om maximaal 18 adressen. Natuurlijk doet niet iedereen mee. Een leuk binnenkomertje in ieder geval.


  ⚠️ Meld

 2. Felicitaties aan de winnaars, van harte!. Zo zie je maar dat meedoen in de postcode loteriij, of de staatsloterij, of misschien zelfs een avondje casino doen.. Altijd nog beter is dan je schaarse pesetas inzetten op bitcoins.


  ⚠️ Meld

 3. Tja de prijsjes bij de postcode loterij zijn nogal klein. Alhoewel die grote rode agenda altijd wel handig is.
  Zijn er ook cijfers hoeveel geld er aan de diverse strijkstokken blijft hangen?


  ⚠️ Meld

 4. Valt mee, Jasper. De mensen die niet meespeelden hebben al veel verdiend door juist niet mee te doen. Ik zelf heb nog nooit mee gedaan aan loterijen. Stel dat de straatprijs in mijn straat valt ben ik blij voor mijn buurtgenoten, maar zou er niet mee zitten dat ik niet mee deel.


  ⚠️ Meld

 5. Hopelijk hebben de ‘winnaars’ nu hun inleg weer terug verdiend na het (tientallen) jaren meespelen aan dit kans(loze) spel. En dan met je volle bakkes in de Sensator dat je een keer wat gewonnen hebt. Ze vertellen er niet bij dat ze al vele jaren kansloos meededen. Per saldo altijd verlies.


  ⚠️ Meld

 6. Hmm, wel eens met Jasper en Bernhard. Bezorgdheid zal ik ’t maar noemen; de kansen dat je bij loterijen en dergelijke wint zijn nogal klein. Nogal heeeeel erg klein ook. Maar toch, ik doe ’t ook natuurlijk. Gokken, bedoel ik. En ik gebruik daar technologie voor die tot op heden geheim was.

  Ik zal ’t toelichten; enerzijds geldt in de wiskunde dat je alle onbekenden rondom het is gelijk teken (=) kan wegstrepen tegen elkaar. Blijft over dat het niets gelijk is aan het niets, of alles gelijk is aan alles, streep weg wat onbekend is, wiskundig verantwoord.

  Anderzijds, de kans dat iets gebeurt -dat je wint- is 50%. Je wint wel, of je wint niet. Dus ik snap het pessimisme ook niet helemaal.

  Lekker blijven gokken lijkt me, zet niet meer in dan je kwijt wilt/kunt 🙂 Advies van een beroeps.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.